Apples & Hrušky: LGBT+ cudzinci na Slovensku

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Prednášky, besedy, kurzy
Web organizátora:
www.fjuzn.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Apples & Hrušky: LGBT+ cudzinci na Slovensku

Diskusia o LGBT+ cudzincoch na Slovensku alebo Mandarínky in the world of oranges. Tento rok sa v rámci diskusného formátu Apples& Hrušky budeme rozprávať o živote menšín v menšinách na Slovensku. Téma 13. ročníku festivalu [fjúžn] - dôvera - bude hlavný element našej debaty. Diskusiu bude viesť Nastaran A. Motlagh v angličtine, bez tlmočenia.

Hosťami budú:
Henza (27) je Nórka s pakistánskymi koreňmi. Na Slovensku žije už takmer 6 rokov, rovnako dlho trvá jej vzťah s Bellou. O pár mesiacov končí štúdium medicíny a vracia sa späť do Nórska.

Damjan (27) pochádza z Macedónska a na Slovensku žije od roku 2010. Odvtedy dokončil školu a zamestnal sa v Amazone. Je šťastne zasnúbený so skvelým mužom a hrdým otcom psíka Lea.

Justin (39) pochádza z USA, na Slovensku žije skoro 6 rokov. Je počítačovým a sieťovým inžinierom a miluje programovanie. Okrem toho má rád varenie, víno a zlé hororové filmy. Jeho život však robí výnimočným predovšetkým jeho snúbenec Damjan, psík Leo a blízki priatelia.

ENG:
Discussion about LGBT+ foreigners in Slovakia or Mandarínky in the world of oranges. This edition of discussion Apples& Hrušky we will be talking about minorities inside minorities in Slovakia. The theme of 13th edition of [fjúžn] festival - Trust - will be the main element of our debate. The event will be hosted by Nastaran A. Motlagh in English, without translation.

Henza, 27 years (and Bella, 6 years) I am a Norwegian with Pakistani roots. Slovakia has been my home for almost 6 years now, and I’m just a few months away from completing my medical studies and moving back to Norway.

Damjan, 27 years old. Coming from Macedonia, I moved to Slovakia in 2010. Since then, I graduated from college here and I'm currently working for Amazon. Happily engaged to a wonderful guy and a proud dad of the sweetest doggo named Leo.

Justin, 39 years. I'm originally from the US but I have called Slovakia home now for almost 6 years. I'm a computer and network engineer and I love programming (yes, I'm a geek). Outside of my professional life, I enjoy cooking, wine, and bad horror films... But what really makes my life special is my fiancé, our crazy pup Leo, and my dear friends, who together make my life complete.

Organizuje Nadácia Milana Šimečku v rámci 13. ročník festivalu [fjúžn].

Miesto konania podujatia: FUGA, Námestie SNP 24, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 27. Apríla 2018 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 27. Apríla 2018 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1445N 17.1121E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Apples & Hrušky: LGBT+ cudzinci na Slovensku

Meno organizátora: [fjúžn]
Fotografie
Podobné podujatia
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
BEDÁRI / LES MISÉRABLES
Overené podujatieBEDÁRI / LES MISÉRABLES
Divadlo Nová scéna, Bratislava