Aromaterapeutický workshop

Podujatie Bratislava

Aromaterapeutický workshop

Objavte svoju silu a kúzlo v prírodnom svete a spoznajte ďalšie úžasné dievčatá! Každá účastníčka dostane knihu elixírov Sage Girl, aby si mohla vyrobiť vlastné, a tri zmesi. Recepty na tieto zmesi sú zvyčajne tajné, ale na tomto workshope sa o ne podelíme. Počas dvoch hodín zažijete:
a. spoznáte a precítite vôňu 5 olejov, ktoré sú bezpečné a účinné b. vytvorenie esenciálneho oleja na stres a naučíte sa techniky na zvládanie chvíľ, keď sa cítite nervózne alebo úzkostlivo. c. vytvoríte si zmes esenciálnych olejov pre hladkú a zdravú pokožku v závislosti od typu vašej pleti. d. vytvoríte si vlastnú charakteristickú parfumovú zmes, ktorá patrí len a len vám. Dostanete aj recepty, ktoré si môžete zapísať do svojej knihy elixírov a vytvoriť si vlastné zmesi na športové zranenia, kŕče, bolesti hlavy a zvýšenie sústredenia. Na tomto zábavnom interaktívnom workshope sa dozviete o prvkoch aromaterapie, rôznych vôňach. Všetci účastníci po absolvovaní dostanú certifikát. K dispozícii bude ľahké občerstvenie.

K dispozícii bude ľahké občerstvenie.
Celková cena je 50 eur. 1 kniha elixírov, 3 zmesi a kopec nových vedomostí a priateľov. Kto by povedal, že dve hodiny vám môžu zmeniť život! Sprevádzajúce mamičky si môžu vyrobiť vlastnú podpisovú zmes za zvýhodnenú cenu 10 eur! Talley Sjoberg-Varney je certifikovaná aromaterapeutka NAHA a IFA, pedagogička, sociálna pracovníčka, životná koučka a inštruktorka meditácie. Aromaterapeutické semináre vedie od roku 2005. Miesto: Bratislava, Kreatívny labyrint I, Šustekova, Petržalka, Slovensko Dátum: 16.10.2021 Začiatok: 10:00 h Vstupné: 50 Eur

Fotografie
Podobné podujatia