Balkan Beats 2018

Podujatie Bratislava

Balkan Beats @KC Dunaj~

Nevšedné kombinácie z balkánskej hudobnej kuchyne s tanečnou ostrosťou! Divoký balkánsky večierok okorení energickým folk-punkom multikultúrna skupina Worldly Savages, ktorá v sebe spája srbskú exotiku s muzikálnosťou Londýna. Chýbať nebudú ani sety plné world music v podaní DJov Dr. Balkana a Le Petit Nicolasa.

Worldly Savages (SRB)
Provokujú, sú zábavní a ich koncert má zakaždým takú energiu, ako keby malo byť ich posledné vystúpenie. Reč je o multikultúrnej kapele, ktorá pendluje medzi Belehradom, Londýnom a Torontom, pričom v jej muzike nájde vplyvy týchto kultúr. “Do svojej hudby vlievajú surovú energiu, hudobné zručnosti a kreativitu, aby v publiku zapálili iskru, čo je nevyhnutné pre záver plný potlesku,” napísal portál Gipsyjungle.com. Kapela Worldly Savages má za sebou stovky vystúpení, nielen v kluboch po celej Európe, ale aj na známych festivaloch, ako napríklad Colours of Ostrava, Bestival či Sunrise festival v UK.

Dr. Balkan (CZ)
je člen audiovizuálnej crew Bassta Fidli Crew atestovaný na terapiu balkánskymi rytmami. Špecialista na pohybové ťažkosti, nehybnosť kĺbov a rytmickú gymnastiku vás vylieči svojou originálnou zmesou balkánskych rytmov, world music aj melódií zo Slovácka.

Le Petit Nicolas (CZ)
je DJ z metropoly Českej republiky, ktorý vo svojich setoch vytvára chytľavé fúzie balkánskych melódií a iných motívov world music s elektronickou hudbou.

3. 2. (sobota)
Štart: 21.00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 3. Februára 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Februára 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Balkan Beats @KC Dunaj~

Meno organizátora: KC Dunaj
Fotografie
Podobné podujatia