Balkan Beats @KC Dunaj~

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Koncerty, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Balkan Beats @KC Dunaj~

Živelný hudobný cirkus pozýva do tanca! Vstúpte s nami do manéže obľúbenej párty a nechajte sa strhnúť koncertom bláznivej českej kapely Circus Problem, ktorá je majstrom v akrobacii s balkánskymi melódiami. Za mixpultom nás večer budú čakať aj výborné DJské čísla, o ktoré sa postarajú Le Petit Nicolas a Julah.

Circus Problem (CZ)
je skupina punkových klaunov, ktorá si v roku 2012 založila hudobný cirkus, v ktorom spája balkánsku dychovku, diskotékový beat, lacný pop a špinavý house. Tak trochu bláznivé zoskupenie má za sebou ako pouličné vystúpenia, tak aj koncerty v kluboch, na mestských oslavách, festivaloch a všade, kde sa ľudia chcú baviť v rytme energickej hudby. Kapela, ktorej členovia sa stretli na ulici, zatiaľ vydala albumy Party or Problem a Born not typical.

Le Petit Nicolas (CZ)
je DJ z metropoly Českej republiky, ktorý vo svojich setoch vytvára chytľavé fúzie balkánskych melódií a iných motívov world music s elektronickou hudbou.

DJ Julah
je perkusionista ethno bandy Capre, DJ a občasný producent. K balkánskym žúrkam ho nakopla ešte v 90-tych rokoch hudba v Kusturicovom filme Underground. Ako DJ má najradšej južanskú "všehochuť", ktorej základom je balkan beat, gypsy sound, španielska a juhoamerická muzika. Julah má za sebou hrania nielen doma, ale aj v Poľsku, Maďarsku a Česku, na jednom pódiu spolu s hudobníkmi ako Boban Markovic Orkestar (SRB), Los Chilakillerz (MEX) či Sena Dagadu (GHA). “Párty sú fajn, hrajú sa rôzne žánre z rôznych kútov sveta, ľudia sú milí a temperamentní. Jednoducho kozmopolitná Bratislava,” opisuje s úsmevom atmosféru Balkan Beats.

10. 9. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Príjmi #cveng, Music-zone.eu, Bombing, MUSIC4U.SK, Dobré noviny, in.ba

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 10. Septembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 11. Septembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1453N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Balkan Beats @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
Stredovek v Sade 2024
Overené podujatieStredovek v Sade 2024
SAD JANKA KRÁĽA, Bratislava