Balkan Beats

Podujatie Bratislava

Balkan Beats @KC Dunaj~

Temperamentné špásy pre všetkých, ktorí majú balkánske rytmy v srdci! Zahrejte sa tým najlepším z kuchyne world music. Svoje pozitívne vibrácie roztancuje chytľavá kapela Lovesong Orchestra a zaostávať nebude ani dvojica podkutých DJov Dr. Tesla a Julah.

Lovesong Orchestra (CZ)
je akustická dychovka balkánskeho strihu. Keď je núdza o pozitívne vibrácie, táto kapela na čele s Tomášom El Checo Průšom je najlepším liekom. V jej energickom a osobitom podaní ožijú horúce balkánske rytmy. "Hráme na krstinách, narodeninách, promóciach, firemných akciách, festivaloch, koncertoch, svadbách, rozvodoch i pohreboch. Hrajeme všade tam, kde je potrebné dodať pozitívnu akustickú energiu,” hovorí o sebe kapela.

Dr. Tesla
je etablovaný ambasádor rytmov východného bloku a člen ostrieľaného projektu Brigada Rakija. V jeho podaní sa môžete tešiť na rezké melódie s horúcou dušou zo žánrov world music, gipsy, klezmeru, reggae i folklóru.

DJ Julah
je perkusionista ethno bandy Capre, DJ a občasný producent. Ako DJ balkánskych žúrok má najradšej južanskú "všehochuť", ktorej základom je balkan beat, gypsy sound, španielska a juhoamerická muzika.

4. 2. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Music-zone.eu, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 4. Februára 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 5. Februára 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Balkan Beats @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
STAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Overené podujatieSTAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Bratislava-Ružinov, Bratislava