Balkan Beats

Podujatie Bratislava

Balkan Beats @KC Dunaj~

Temperamentný večierok, na ktorom budú spolu laškovať rytmy rumunskej, bulharskej či macedónskej hudobnej kuchyne. Balkánske melódie súce na živelné tancovanie rozdúcha večer kapela Balkansambel a rezidentní DJi Julah a Matthew.

Balkansambel
je mnohopočetná hudobná formácia, ktorá sa rozhodla vyzvať na súboj všetky krivé rytmy a drkotavé maniere balkánskej ľudovej produkcie. Toto jedinečné hudobné súsošie vzniklo na začiatku roku 2009 a na pódiu sa objavuje v zložení Marek Pastírik, Martin Noga, Juraj Hodas, Lukáš Oravec, Peter Vaňouček, Martin Králik, Zuzana Burianová a Viktória Kovalčíková. “Našou úlohou je roztancovať aj tých, čo o sebe tvrdia, že sa nevedia hýbať,” hovorí kapela, ktorá toto predsavzatie neberie na ľahkú váhu, o čom svedčia aj úspešné koncerty nielen na Slovensku, ale aj v Českej republike, Poľsku a Maďarsku. Kapela má navyše na rováši album Šlamastika.

DJ Julah
je perkusionista ethno bandy Capre, DJ a občasný producent. Ako DJ balkánskych žúrok má najradšej južanskú "všehochuť", ktorej základom je balkan beat, gypsy sound, španielska a juhoamerická muzika.

DJ Matthew
najradšej hrá chytľavé a rýchle tracky so silnou, veselou energiou, ale často a rád si uletí na cimbalových, folklórnych a cigánskych skladbách. A keďže v začiatkoch DJskej kariéry mixoval house, psychill, psytrance či goa, stopy týchto žánrov nájdete v jeho worldbeat setoch aj dnes.

4. 11. (sobota)
Štart: 21.00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, Metropola online, Erasmus Student Network Slovakia

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 4. Novembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 5. Novembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Balkan Beats @KC Dunaj~

Meno organizátora: KC Dunaj
Fotografie
Podobné podujatia