Basement w. Smooth, L Plus & MC Coppa

Podujatie Nitra

Basement w. Smooth, L Plus & MC Coppa

Milí fans Drum&Bass music, rok 2016 opäť ukončíme našou tradične najsilnejšou klubovou párty, ktorá prebehne aj tentokrát na Štefana. Po októbrovej akcii, kde sa predstavil náš domáci projekt BΔSΞBΔND a po dlhšej odmlke prišiel zahrať aj náš veľký supporter TRILO, sme prichystali zas niečo špeciálne.

Po približne 4 rokoch privítame u nás na Slovensku reprezentanta VIPER RECORDINGS, ktorým je SMOOTH zo Slovinska! Taktiež máme druhú zaujímavosť a tou je spoločný set v ktorom sa spojí L PLUS reprezentujúci Technique Recordings a MC COPPA, ktorý príde hájiť vlajku EATBRAIN.

V rámci show L PLUS & MC COPPA, ako aj po celú noc, bude prebiehať natáčanie videoklipu pre trek z pripravovaného nového albumu L PLUS-a, takže ukážeme celému svetu, ako sa vie BΔSΞMΞNT baviť ;)

Celý tento Štefanský priešplech (ako by povedal pán DJ White) okorení silný lokálny support - The Prophecy(Ero Drummer & M.Bass), Gesi, Mário Belák Live Sax a naše rezidetné B2B2B2B - Meth, Ls3ke, Mikro, Cuker.

!! POZOR !! LÍSTKY V PREDPREDAJI !! UŽ TERAZ !!
Keďže minulý rok v termíne BASEMENT party, ktorá prebehla na Štefana bol váš záujem veľmi vysoký a nemohli sme viacerých z vás vpustiť do klubu kvôli kapacitným dôvodom podniku, tak tentokrát sme sa rozhodli dať všetky lístky do predpredaja cez sieť Ticketportal SK.

Predpredaj je už spustený cez link:
www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=22837

Už sa nevieme dočkať ďalších zážitkov a ďakujeme za váš support. :) Nabíja nás to neskutočnou energiou.

Miesto konania podujatia: Nová Pekáreň, Rázusova 2, Nitra
Vstupenky: http://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=22837
Dátum začiatku podujatia: 26. Decembra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 27. Decembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2997N 18.0813E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Basement w. Smooth, L Plus & MC Coppa

Fotografie
Podobné podujatia