Baťoviansky MINI blšák

Podujatie Partizánske

Baťoviansky MINI blšák

Čo takto dať si ešte malý blšáčik pred letom? Vyprázdnime špajze, komory, povale aj staré almary!
Mesto Partizánske v spolupráci s re:butikom Fešanda vás pozývajú na Baťoviansky MINI blšák do parčíku na Luhoch, do Parčíku A. Dubčeka (hneď pri Fešande).
Myšlienka 'dať veciam druhú šancu' vychádza z projektu re:butik a jej cieľom v rámci BLŠÁKU je nielen osloviť širšiu verejnosť, ale hlavne zapojiť do predaja všetkých, ktorí majú čo ponúknuť.
BLŠÁKU sa môže zúčastniť ako predajca:
✿ každý 'majitel' nepotrebnej veci alebo viacerých vecí, ktoré by rád ponúkol ďalej (pekné a funkčné veci ako predmety do domácnosti, knihy, dekorácie, obrazy, starožitnosti, oblečenie, športové potreby a pod.),
✿ každý 'šikovník' ktorý niečo tvorí a chce sa odprezentovať.
BLŠÁK je na jednej strane recyklačný projekt a zároveň môže byť pre nás aj priestorom plným zázrakov. Koľko-krát ľudia bezvýsledne hľadajú nejakú vec po obchodoch. Možno aj my tu práve nájdeme stratenú časť rôznych sád a setov, ktoré sa už dávno nevyrábajú. Alebo nás osloví nejaký obraz, dekorácia, ktoré úžasne dotvoria atmosféru v našom byte. Možno tu mnohí z nás nájdeme vec za pár drobných, ktorá akoby čakala práve na nás. A o tom to celé bude! Dať veciam druhú šancu, ktoré by inak skončili na smetisku.
Strávime spolu príjemný deň, stretneme sa, porozprávame, dáme si dobrý obed, voňavú kávu, domáci koláč alebo pivko.
Registrácia predajcov bude prebiehať:
✿ osobne - v re:butiku Fešanda / DS Luhy, Nádražná 26, Partizánske,
✿ telefonicky +421 905 201 957 - Maťa Adamcová
Registrácia je už spustená, môžete sa hlásiť. Počet predajcov je limitovaný veľkosťou parku, keď sa naplní, registráciu uzavrieme.

SOBOTA O 9:00 – 16:00


Fotografie
Podobné podujatia