BESEDA S MÁRIOU UHROVOU

Podujatie Bojnice

BESEDA S MÁRIOU UHROVOU

Príbeh matky mimoriadne nadaného syna, ktorý svojim konaním zrútil jej predstavu o šťastnom rodinnom krbe s kŕdľom šantiacich vnúčat. Nádej na stretnutie so svojím milovaným synom jej dávala silu, aby uniesla kríž svojho utrpenia. Namiesto toho jej polícia priniesla tú najkrutejšiu správu o jeho násilnom úmrtí.
Na dramatické hľadanie príčin násilnej smrti, hrobu a pozostalosti sa vybral brat nebohého, až do Francúzskej Polynézie, na ostrov Tahiti. Zistil, že žil sedemnásť rokov ako pustovník v horách v stane pod igelitovým prístreškom, kde po úspešnom výskume a vývoji vyrobil prototyp špeciálneho vaku pre postihnutých prírodnými katastrofami.
Situáciu skomplikovala zápletka matky s vydavateľom bestsellerov anonymného autora Maxima E Matkina, ktorý podľa jej zistenia bol práve jej stratený syn.
V závere knihy matka nachádza riešenie problému aj napriek tomu, že svoj názor na autorstvo nezmenila.
Knihu s dramatickým dejom a nádhernými plnofarebnými zábermi z Francúzskej Polynézie privítajú hlavne čitatelia, ktorí hľadajú pravé meno autora bestsellerov anonymného spisovateľa Maxima E Matkina.

Fotografie
Podobné podujatia