BIBLIOTÉKA 2021

Podujatie Bratislava

BIBLIOTÉKA 2021

K dlhým sychravým jesenným večerom jednoznačne patria...knihy! Medzinárodný knižný veľtrh Bibliotéka už neodmysliteľne dopĺňa kolorit novembrovej Bratislavy.

Nájdite si knihu, ktorá vám „sadne“, stretnite sa s obľúbeným spisovateľom, zúčastnite sa na krstoch kníh, vypočujte si zaujímavé prednášky a diskusie o literárnej tvorbe a oddýchnite si v našej Jesennej čitárni. Vďaka žánrovej rozmanitosti si na knižnom veľtrhu prídu na svoje fanúšikovia literatúry faktu, ženských románov, sci-fi, detektívok, detských kníh, náboženskej literatúry i poézie. Nezabúdame ani na deti! Práve pre detských čitateľov je vyhradená časť knižnej ponuky a zábavný i poučný sprievodný program – hry, skupinové čítania, divadielka, kreslenie a stretnutia s autormi detských kníh.

Počas veľtrhu sa v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku bude súbežne konať aj interaktívna výstava pre mládež Veda netradične a Festival vedy a techniky. Spojenie týchto podujatí vytvára mimoriadne priaznivý synergický efekt a umožňuje vám využiť benefity z účasti na veľtrhu naplno.

PEDAGOGIKA
Vzdelanie je investícia. Výstava vzdelávania a didaktickej techniky PEDAGOGIKA, ktorá sprevádza knižný veľtrh BIBLIOTÉKA, preto do Incheby prináša ponuku učebníc, vzdelávacích softvérov a školských pomôcok, ale aj spoločenské hry, vnímavé hračky, hlavolamy a ďalšie produkty, ktoré rozvíjajú myslenie, analytické a logické schopnosti. Jednoducho, škola hrou. Veľtrhy BIBLIOTÉKA a PEDAGOGIKA v rovnakom termíne dopĺňa výstava minerálov, drahých kameňov a fosílií MINERÁLY BRATISLAVA.

Fotografie
Podobné podujatia
Kariéra Expo 2024
Overené podujatieKariéra Expo 2024
Výstavisko AGROKOMPLEX, Nitra
ABC stavebníctva-Záhrada
Overené podujatieABC stavebníctva-Záhrada
Mestská športová hala, Prešov
VitalFest Zdravia a Znania 2024
Overené podujatieVitalFest Zdravia a Znania 2024
Dom kultúry Jumbo, Masarykova 1667/2, 040 01 Košice, Košice