BiG Students párty • OPENING SEMESTER • JAZZ Club & RETRO Cult club

Podujatie Košice

BiG Students párty • OPENING SEMESTER • JAZZ Club & RETRO Cult club

Opening semester košických vysokoškolákov vo veľkom štýle? Presne tak! Kováčska ulica 18.9.23 opäť zažije ošiaľ v podobe masy zábavychtivých študentov pobehujúcich medzi obľúbenými clubmi - Jazz clubom a Retro cult clubom.

BiG Students párty, to sú dva obľúbené podniky, 4x tanečný stage a to všetko za jednotný vstup, zvýhodnený s ISIC-om! V jazz clube ťa čaká kvalitný prierez clubovej tanečnej hudby o ktorú sa postará Dj Roland Kadela. V gardene Jazzu privíta Dj Carlos všetky košické vysokoškoláčky, ktoré radi vrtia zadočkom na reggaetton a latino muzičku. Retro cult club tradične vo svojej spodnej clubovej časti zabaví milovníkov ľudoviek, czsk hitov a muziky ktorá nesmie chýbať na tradičnej ľudovej veselici. Novinkou tvojej obľúbenej študentskej párty bude disco párty spojená so zábavou v podobe LIVE KARAOKE Show v hornom bare RETRO cult clubu. Preto ak rád(a) spievaš, určite tento stage nevynechaj! Najlepšiu skupinu študentov za dobré výkony v karaoke odmeníme prekvapením z baru.

K spávnej študentskej párty nesmú chýbať akcie na drinky! Obľúbený gin & tonic, cuba libre, či vodka a redbull za akciové ceny sa už chladia. K dokonalej párty chýbaš už iba ty so svojimi priateľmi, preto na Vás budeme netrpezlivo čakať.

O 21:00 – 5:00

Začiatok podujatia: 18.09.2023
Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Kultúrno-spoločenské centrum, Jedlíkova 7, Košice