Bláznivý cyklovýjazd - 3.ročník

Podujatie Podolie

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Športové podujatia, Turistika
Web organizátora:
www.cykloklub.sk
Ďalšie podujatia v meste Podolie
Podrobnejšie informácie: https://blaznivy-cyklovyjazd.mtbiker.sk/

Väčšina akcií, na ktorých dostanete štartovné číslo, má rovnaký scenár. Sústredíte sa na maximálny výkon, prejdete cieľom, pokúsite sa v sebe udržať guláš a ide sa domov. Bláznivý cyklovýjazd je ale z úplne iného súdka.

 

Táto podarená akcia pre širokú verejnosť, nevynechávajúc deti, píše tento rok tretí diel svojej existencie. Nejde o žiadne nadľudské výkony, ide o pohodu, zážitok zo spoločnej jazdy s ľuďmi podobnej krvnej skupiny a to všetko v kľudnom tempe bez pachtenia sa za sekundami.   

Namažte retiazky a poďte


Stretneme sa už šiesteho apríla v Podolí – presne v Parku miniatúr. Registrácia bude prebiehať od ôsmej do pol desiatej ráno, po uhradení štartovného vo výške 10 €dostanete pásku na ruku, štartovné číslo, lístok na občerstvenie (guláš a pivo alebo kofolu) a k tomu všetkému ešte drobný darček. Deti do dvanásť rokov štartovné neplatia.

Vyštartujeme všetci spolu o 9:30 hod a zoberieme útokom smer Čachtice, kde sa rozdelíme na dve skupiny podľa trás.

Terén alebo cesta?


Vybrať si môžete z dvoch trás – lesnej alebo asfaltovej. Trasa jeden – lesná – vás privedie na Čachtický hrad, potom singletrailom do Višňového – Hrachovišťa opäť dupneme do pedálov, aby sme sa vrátili späť na hrebeň a pokračujeme Salášky – Ošmek – Podolské Kopanice a zvyšok už dokrútime po asfalte späť do miesta štartu – Parku miniatúr. Vedno odbicyklujete 20,7 kilometra s prevýšením necelých päť stovák.

Druhá trasa vedúca po asfalte, ide do Čachtíc, pokračuje Višňovskou dolinou do Višňového a ďalej nasledujú Hrachovište, Krajné, Ošmek, Podolské kopanice, Podolie a než sa nazdáme, sme späť v Parku miniatúr. Celková dĺžka tejto trasy je 25 kilometrov s prevýšením 445 metrov.

MTBIKER ti ako mediálny partner Bláznivého cyklovýjazdu prináša súťaž, v ktorej je možné získať 2x bezplatné štartovné pre dve osoby. Viac informácií nájdeš na tomto odkaze.

Registrácia


Ak ste sa v pohodových výjazdoch našli, budeme sa tešiť na vašu účasť. Registrovať sa na podujatie môžete už teraz na našich stránkach.
https://www.mtbiker.sk/kalendar/2019/3403/blaznivy-cyklovyjazd-3-rocnik/registracia

Bláznivá cyklojazda prefrčí neďaleko nášho MTBIKER centra, nuž sa prídeme aj my pozrieť na akciu so stánkom, kde vám ukážeme niečo z našej „kuchyne”, skúsime vytvoriť video z jazdy a medzi účastníkov sa plánujú zaradiť aj naši kolegovia. Tešíme sa na parádny výlet, priateľskú atmosféru a samozrejme na vás.

Ďaľšie informácie nájdete na facebookovej stránke podujatia.
https://www.facebook.com/events/403108216915061/
Meno organizátora: Slovenský cykloklub
Fotografie
Podobné podujatia