BRATISLAVA BURLESQUE PRESENTS: CIRQUE EXOTIQUE

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Divadlo, Kam v Bratislave, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Nádych. Výdych. 
Páni, zapravte si košele. Dámy skontrolujte si rúž. 
Show sa začína... 

Cítite to svetlo reflektorov a nesmelé očakávanie obecenstva? Vôňa sály sa mieša s vôňou šumivého vína, ktorým si skracujete čakanie. Opona vás zvádza a pódium umiera nedočkavosťou, kým na neho dopadne prvá vyzlečená rukavička.

Vášmu potlesku stačí iba to, že divadlo zahalí tma… 

Dámy a páni, Bratislava Burlesque Presents: Cirque Exotique! 

Stávate sa súčasťou niečoho, čo nemôže existovať bez vás a vy nemôžete existovať bez toho. Smejete sa, ale aj zatajujete dych. Chcete vstať zo stoličky, no zároveň sa vôbec nechcete pohnúť. Tanečnice zvádzajú vás a vy zvádzate ich. 

Stratili ste sa v kúzelnom svete cirkusu, lesku, flirtu a dekadencie.
Na všednosť a realitu ste už dávno zabudli, zdá sa vám, že snívate, no pripomíname: Toto nie je sen.

Manéž so šapitó v čarovnom prostredí Ateliéru Babylon hýčkajú pred vašimi očami pravé slovenské, no svetovo známe burlesque showgirls pod vedením Headmistress Lotta Love, klauni z Cirkuskus a nekonečne krásna a talentovaná speváčka Fia Sco z Viedne.

Dokonca vás niečo aj prekvapí, šokuje a cítite, ako vám červeň stúpa do líc. Vy si však dáte ďalší dúšok lahodného moku, rozopnete si ten najvrchnejší gombík a poddáte sa tejto magickej atmosfére.

Páči sa vám to? Chcete viac? 

Dychberúce šelmy, ktoré zlákaju vašu predstavivosť a roztočia nespútaný kolotoč zábavy čakajú už len na vás 26. novembra v Ateliér Babylon

Pódium ovládnu:



Dresscode: Vintage style / Burlesque glamour / Circus freak

Upozornenie: Táto famózna noc nie je vhodná pre ľudí mladších ako 18 rokov, pre konzeratívnych jedincov, ani pre strojené povahy so silnými sklonmi k strikným pravidlám a morálke.
Meno organizátora: Bratislava Burlesque
Fotografie
Podobné podujatia