Bratislava eMOBIL 2017

Podujatie Bratislava

Bratislava eMOBIL 2017

Najnovšie elektrické autá známych značiek, e-biky, elektrická formula či ďalšie zaujímavosti čakajú na všetkých fanúšikov moderných technológií a elektromobility.

Na Bratislava eMOBIL sa dozviete všetko o elektromobiloch, možnostiach nabíjania a inováciách, ktoré menia svet dopravy na bezpečnejší, spoľahlivejší a udržateľný.

Súčasťou podujatia sú aj prestížne európske preteky elektrických áut eTourEurope. Súťaž patrí medzi najnáročnejšie rely v Európe, pretože pretekári musia počas 9 dní prejsť 12 krajín a absolvovať trať 3 600 kilometrov. Počas zastávky v Bratislave sa vám predstavia súťažné posádky na svojich e-autách a odštartujú aj rýchlostnú etapu Bratislava - Budapešť.

Jazdu v elektromobile si budete môcť vyskúšať na vlastnej koži, ak sa napríklad domov odveziete prvým plne elektrickým taxíkom v Bratislave. :-)

A ak máte doma elektrické auto, skúter, kolobežku alebo elektrobicykel, privezte sa na ňom. Spoločne s ďalšími fanúšikmi e-mobility sa tak môžete zapojiť do iniciatívy "1000 EV v pohybe!" - dostať čo najviac vozidiel s elektrickým pohonom na cesty.

Všetko dôležité sa dozviete na www.bratislava-emobil.sk

Tešíme sa na vás!

Miesto konania podujatia: Eurovea Galleria Shopping Center, Pribinova 8, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 16. Júna 2017 11:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Júna 2017 17:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1403N 17.1222E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Bratislava eMOBIL 2017

Fotografie
Podobné podujatia