Bratislavský Kaviár Kuba Lužinu

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Kultúra, Zábava, párty
Web podujatia:
www.panakrala.sk
Web organizátora:
www.panakrala.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: info@panakrala.sk

Je koniec mája a nie, stále sme sa nedostali do fázy 4. Aby ste sa nemuseli zabávať sami, opäť vám prinášame udalosti posledných dní prefiltrované cez Lužinu s Moškom a podané obložené tromi pozvanými komikmi.

V Bratislavskom Kaviári sa traja pozvaní komici vysmievajú z aktuálnych udalostí pod vedením moderátora Jakuba Lužinu. Už sa u nás vystriedali viacerí slovenskí komici. V ďalšom Bratislavskom Kaviári vás pobaví zatiaľ prísne tajná zostava. Kým zoznam nepoznáte, lístky sú lacnejšie. Show moderujú Jakub Lužina a Matej Moško. Prečítajte si, čo je Bratislavský Kaviár.

Show nie je vhodná pre osoby mladšie ako 15 rokov.

Vstupenky

  • Cena vstupenky ... 8€ (6€ do 10. 5. 2020)
  • Kúpené vstupenky si môžete uplatniť na stránke www.bratislavskykaviar.sk. Stačí si vytvoriť konto a pomocou kódu vstupenky (pri QR kóde) odomknúť stream. Vysielať budeme 30. apríla. Stream bude dostupný aj po tomto termíne.

Vstupenky si môžete nechať doručiť poštou alebo využiť elektronické vstupenky (zaslané na e-mail), ktoré sú v 2 formátoch - PDF pre tlač na domácej tlačiarni alebo v copy centre, a PNG s QR kódmi pre smartfóny.

Jakub Lužina, Bratislavský Kaviár
Jakub Lužina

Komik, autor škôlkohier, Turban Quiz majster a majiteľ výhradných práv na srandu z čohokoľvek a kohokoľvek rozširuje svoje portfólio o moderovanie Bratislavského kaviáru. Svoju novú úlohu si vymyslel preto, aby mohol pokutovať hosťujúcich komikov za akútnu absenciu humoru a testovať ich z vedomostí o problémoch prvého sveta.

Matej Moško

Doktor divadla, scenárista, expert powerpointu a hrdý majiteľ dvoch kryptomačiek si v novej show vezme na starosť úlohu subdimenzionálne audiovizuálneho, ale organicky simultánneho guľôčkového počítadla. Keďže oprávnenú aj neoprávnenú kritiku zvláda prijímať bez mihnutia oka, bude pri Lužinovi sedieť najbližšie.

Meno organizátora: Opus Delicti
Fotografie
Podobné podujatia