Burzoblšák 5.11.2022

Podujatie Bratislava

Burzoblšák

Náš šatník by ocenil pár nových zaujímavých kúskov – a čo ten váš? K tomu je tu možnosť spraviť tak ekologicky, spôsobom, ktorý je trendy, a treba uznať, že nevedieť, s čím presne sa domov vlastne vrátite, má predsa len niečo do seba. Už je akosi tradíciou, že prvá sobota mesiaca je v znamení Burzoblšáku, na ktorom nájdete nie len už spomínané oblečenie, ale aj handmade výrobky, platne a starožitnosti. Ak vám počas hľadania vyhladne alebo vysmädne, tak na Burzoblšáku nájdete sladké i slané pochutiny a limonády, ktoré si môžete vychutnať v oddychovej zóne. A aby toho nebolo málo, nebudú sa nudiť ani vaši drobci – zabavia sa v tvorivých dielňach a pri maľovaní na tvár v réžii Artlandie. Skvelý spôsob, ako stráviť sobotu, no nie?

Všetky fanúšičky a fanúšikov secondhand módy pozývame na Novembrový Burzoblšák #68 na Drieňovú 16, ktorý sa uskutoční tradične prvú sobotu 5. novembra 2022. Na Burzoblšáku nájdete nielen oblečenie ale aj handmade výrobky, platne, knihy, obrazy, starožitnosti a iné. V zóne s občerstvením vás budú čakať sladké a slané pochutiny, výborné limonády, sirupy, džemy, ta najlepšia káva a mnoho ďalšieho. Posedieť si budete môcť v oddychovej zóne a tradične vaše deti zabavíme na tvorivých dielňach a maľovaní na tvár Artlandia.*

KTO SME?
Burzoblšák sa koná vždy každú prvú sobotu v mesiaci v čase 8:00 – 14:00 hod. okrem výnimočných prípadov. Vstup pre návštevníkov je zdarma. Burzoblšák je komunitné podujatie, ktorého cieľom je recyklácia a znovuvyužitie starého a nepoužívaného oblečenia. Ide nám o vytvorenie tradície mestského trhu s programom, podporou novovznikajúcich handmade výrobcov, stretávania sa a aktívneho využívania voľného času miestných obyvateľov v Ružinove. Oblečenie a iné veci môžu predávajúci venovať detským domovom, ľuďom bez domova, ženám v núdzi alebo psím útulkom v Bratislave, do ktorých sa po škončení Burzoblšáku odnesú. Burzoblšák tiež podporuje projekty zamerané na podporu a pomoc ľuďom v núdzi v Bratislave, ale aj útulky pre zvieratá.

Od júla 2018 je spustený aj nový projekt Burzoblšák online, ktorý je určený pre celé Slovensko a pre všetkých fanúšikov secondhand módy.

Vstup: voľný

Čas: od 8:00 – 14:00 hod

Fotografie
Podobné podujatia