Cestovateľská terasa: Zbohom práca. Idem na cestu okolo sveta!

Podujatie Bratislava

Cestovateľská terasa: Zbohom práca. Idem na cestu okolo sveta!

Bolo to presne minulý rok 28. septembra 2016, kedy sa Marek Hrčka, vtedy ešte stále povolaním "zamestnanec veľkej korporácie", vydal na svoju cestu po svete za dobrodružstvom, ktorá nakoniec trvala dlhých 9 mesiacov.
Za túto dobu Marek prešiel sám 18 krajín v rámci troch svetadielov (Európa, Ázia, Austrália), precestoval tisíce kilometrov, stretol stovky ľudí a zažil toho toľko, čo niektorí ľudia nestihnú za celý svoj život.

Rozhodnutie skončiť v práci a vydať sa na takúto cestu sa nerodilo ľahko, ale bola to, ako hovorí sám, najlepšia vec, aká sa mu mohla stať a neľutoval jediný deň, že tak spravil. Na začiatku plánoval iba Transibírsku magistrálu, no už vtedy tušil, že to ňou neskončí a z Ruska sa presunul cez Mongolsko do Číny. Ďalej nasledovala juhovýchodná Ázia, aby odtiaľ odletel na roadtrip po Novom Zélande a stretnutie s priateľmi v Austrálii. Ďalej nasledoval presun cez Srí Lanku do Nepálu, kde okrem klasického trekovania skúsil na vlastnej koži aj to, ako asi žijú mnísi počas 10-dňovej vippassana meditácie. Potom nasledovalo oddychové Bali. Cestou späť sa ešte zastavil v Kazachstane a na Ukrajine, aby na konci júna konečne zavítal na slovenskú hrudu.

So zážitkami sa počas cesty delil so svojimi kamarátmi a rodinou a neskôr aj ďalšími podporovateľmi na svojej FB stránke www.facebook.com/marekhrckatravel.

Pre tých, čo by mali chuť sa s ním teraz stretnúť osobne a vypočuť si jeho rozprávanie o tom, čo všetko bolo treba pripraviť na takýto trip, čo najzaujímavejšie na ňom zažil (či už v pozitívnom alebo negatívnom svetle) alebo sa ho spýtať hocičo osobné, môžete tak spraviť už 5. septembra 2017 o 20:00 hodine na streche nášho Rooftopu, kde sa na vás všetkých teší.

Vstup voľný :)

Miesto konania podujatia: Regal Rooftop, Hurbanovo namestie 6, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 5. Septembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 5. Septembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1463N 17.1074E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľská terasa: Zbohom práca. Idem na cestu okolo sveta!

Meno organizátora: Regal Rooftop
Fotografie
Podobné podujatia