Cestovateľské kino 2017: Kórejské denníky

Podujatie Košice

Cestovateľské kino: Kórejské denníky

Cestovateľské kino ponúkne návštevníkom v Kasárňach/Kulturparku cestovanie po Južnej Kórei s Oliverom Filanom. Svoje Kórejské denníky otvorí 1. marca o 19:00 hod. Záujemcovia sa dozvedia o Kórei všetko, čo chcú vedieť. Cestovateľ prichádza so svojimi zážitkami, ktoré zozbieral za sedem mesiacov na druhom konci sveta. Žil tam, pracoval a spoznával krajinu nielen ako turista, ale poriadne do hĺbky. Presvedčí, že aj hypermoderná spoločnosť vie byť poriadna exotika.

Oliver Filan odpovie na otázky, či Kórejci naozaj tak tvrdo pracujú, koľko tak asi za večer vypijú sodžu, vysvetlí čo to vôbec je a či by ho odporučil someliér k hostine zo surových rýb alebo k dožang džige. Odpoveď dostanete aj na to, či je Soul naozaj New Yorkom Ázie, ako žije mesto s 25 miliónmi obyvateľov, či im nie je pritesno a čo majú spoločné so Slovákmi.

Porozpráva o konzumácii surových morských červov, hyperrýchlych vlakoch, najväčšom nákupnom centre sveta, kláštoroch uprostred mrakodrapov, noci v džimdžilbangu, najkrajších plážach Džedžu, idoloch kórejského popu…

Prezentácia fotografií a videí bude spojená s ochutnávkou kórejského alkoholu a pochutín.

Vstupné: 6€

Miesto konania podujatia: K13 - Košické kultúrne centrá, Kukučínova 2, Košice
Dátum začiatku podujatia: 3. Apríla 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Apríla 2017 20:30
Pravdepodobné súradnice: 48.7195N 21.2541E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Kórejské denníky

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.