Cestovateľské kino: Černobyľ (pridané premietanie)

Podujatie Košice

Cestovateľské kino: Černobyľ (pridané premietanie) @Kino Úsmev

Mesto duchov. Míľnik novodobej histórie. Černobyľ, kedysi pýcha sovietskeho zriadenia a čulé moderné mesto, dnes strašiak celého sveta. Pre veľký záujem je tu ešte jedna možnosť vybrať sa na miesto, ktoré pred 30 rokmi vyvolalo hrôzu. Príďte si vypočuť (rádio)aktívne zážitky Martina Dubeňa, ktorý černobyľskú oblasť navštívil veľakrát. Zdieľať s nami bude nielen fotografie, zážitky, reálny život domorodcov, ale vysvetlí aj mýty, ktoré o Černobyle, Pripjati, atómovej elektrárni a vyľudnenej zóne kolujú.

Martin Dubeň
​je výkonný reaktor cestovky CHERNOBYLwel.come. Dušou cestovateľ, ktorý sa snaží objavovať atypické miesta. A tak sa dostal do Černobyľu. Vlani sa rozhodol pre zmenu práce a odvtedy pomáha šíriť černobyľské posolstvo. “Kto nezažil, len ťažko pochopí. Osobne sa považujem za veľmi aktívneho cestovateľa-objaviteľa, ktorému je ľúto, ak počas mesiaca nenavštívi aspoň jednu cudziu krajinu. Ideálne takú, v ktorej ešte nebol,” hovorí Martin.

14. 11. (utorok)
Štart: 17:00 hod.
Lístky: bit.ly/PredpredajCernobylKE

Partneri: Zajtrajšie noviny - Váš bezplatný sprievodca kultúrou, Dobré noviny, Radio_FM, Cestovanie po svete, Interez, kamdomesta, Košický Korzár, Cafe news, Travelistan, Přednáškomat

Miesto konania podujatia: Kino Úsmev, Kasárenské Námestie 1, Košice
Vstupenky: http://www.kinousmev.sk/event/188640/cestovatelske-kino-cernobyl
Dátum začiatku podujatia: 14. Novembra 2017 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Novembra 2017 18:30
Pravdepodobné súradnice: 48.7262N 21.2572E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Černobyľ (pridané premietanie) @Kino Úsmev

Meno organizátora: Cestovateľské kino
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.