Cestovateľské kino: India

Podujatie Prešov

Cestovateľské kino: India @Kino Scala

Krajina pestrá ako korenie a látky na miestnom trhu. Krajina, v ktorej musíte mať neustále otvorené oči, lebo na každom kroku číhajú zaujímavé zážitky. Vydajte sa s nami do Indie - jednej z najväčších, najľudnatejších aj najrozmanitejších krajín sveta, pre ktorú platia prídavné mená voňavá, krásna, ale aj špinavá a smradľavá. V sprievode cestovateľa Martina Navrátila sa pozrieme nielen na klasické miesta, ale aj tam, kde veľa turistov nechodí. Počas večera sa dostaneme od predhorí Himaláji až k posvätnej rieke Gange.

Martin Navrátil
svoje cestovateľské zážitky nielen žije, ale o nich aj píše a hovorí. Zo svojich ciest publikuje články, uverejňuje fotografie a poskytuje rozhovory v rozhlase i v televízii. Martin bol profesionálnym sprievodcom a navštívil už viac ako 150 krajín sveta.

15. 2. (streda)
Štart: 19:00 hod.
Lístky: bit.ly/PredpredajIndia

Partneri: Interez, Radio_FM, Cestovanie po svete, Život Prešova, 40 000ks/1 vydanie 1/mesiac, www.zivotpo.sk, Prešovský Informačný Server, TV7, Presovsko.sk, Přednáškomat, Dobré noviny, kamdomesta, Mestské Informačné Centrum Prešov, Slovakia

Miesto konania podujatia: Kino Scala Prešov, Masarykova 7, Prešov
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=23232
Dátum začiatku podujatia: 15. Februára 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Februára 2017 20:30
Pravdepodobné súradnice: 48.9915N 21.245E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: India @Kino Scala

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.