Cestovateľské kino: Peru

Podujatie Košice

Cestovateľské kino: Peru @Kino Úsmev

Staré tradície, divoká krajina, fascinujúca história, Deti Slnka, pradávne civilizácie, výborná kuchyňa, vplyv rozmanitých domorodých kultúr. To tvorí neodolateľnú esenciu Peru - krajiny, ktorej tvary, farby a chute ožijú v rozprávaní cestovateľky Kataríny Liškovej. Tešiť sa môžete na bezprecedentné množstvo pamiatok a archeologických komplexov, prírodné zázraky od hustých pralesov, cez pobrežné pláže až po náhorné plošiny a na optimistických domácich. Zahaľte sa s nami do pestrých farieb tejto pozoruhodnej zeme.

Katarína Lišková
je rodáčka z Nitry, ktorá vyštudovala vysokú školu v Španielsku. K cestovaniu sa dostala s pracovnou ponukou v Indii. Po roku sa jej cesty odtiaľ rozbehli po svete. Takmer desať rokov strávila medzi Kubou a Mexikom a ďalšími latinskoamerickými krajinami. Okrem toho cestuje do ďalších zemí, najviac do Japonska, na Madagaskar, do Singapuru, Thajska či JAR.

18. 7. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Vstup: 4€ v predpredaji v pokladni Kina Úsmev cez pracovné dni od 18:00 do 20:00, cez víkend od 15:00 do 20:00

Partneri: Zajtrajšie noviny - Váš bezplatný sprievodca kultúrou, Rádio FM, Cestovanie po svete, Dobré noviny, kamdomesta, Přednáškomat, Interez, Košický Korzár, Cafe news, Travelistan

Miesto konania podujatia: Kino Úsmev, Kasárenské Námestie 1, Košice
Dátum začiatku podujatia: 18. Júla 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Júla 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.7262N 21.2572E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Peru @Kino Úsmev

Meno organizátora: Cestovateľské kino
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.