Cestovateľské kino Transsibírska magistrála | Kino Úsmev

Podujatie Košice

Cestovateľské kino: Transsibírska magistrála | Kino Úsmev

Vlakom až na koniec sveta! Staňte sa súčasťou príbehu najväčšej železničnej trati na svete! Pestré scenérie mihajúce sa za oknom, autentické stretnutia s miestnymi aj spolucestovateľmi na palube. Aké je to stráviť niekoľko dní v slávnom vlaku? Ako si Rusi krátia čas počas jazdy? Ochutnajte s nami dobrodružstvo na koľajniciach križujúcich mestá Petrohrad, Moskva, Novosibirsk, Jekaterinburg, Irkutsk a Bajkal. O svojich zážitkoch, ale aj o užitočných tipoch bude hovoriť cestovateľ Martin Navrátil. Zistite, čo sa dá počas pobytu v “hoteli” na kolesách zažiť. ??️?

Martin Navrátil
svoje cestovateľské zážitky nielen žije, ale o nich aj píše a hovorí. Zo svojich ciest publikuje články, uverejňuje fotografie a poskytuje rozhovory v rozhlase i v televízii. Martin bol profesionálnym sprievodcom a navštívil už viac ako 150 krajín sveta.

? 18. 8. (utorok)
?Štart: 20:00 hod.
?Miesto: Kasárenské námestie 1, Košice
?Lístky: bit.ly/Magistrala1808

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
Partneri: Interez, Kosice events, Infoglobe.sk, Zdolahore, Zones.sk - Referáty, Dafson, kukninato.sk, Cestovanie po svete, Korzár, Radio_FM, Košice Online, GoSlovakia, www.kedykam.sk, Greventan, HIKING.SK, Mojecestovanie.sk, kamdomesta

Začiatok podujatia: 18. 8. 2020 20:00:00
Koniec podujatia: 18. 8. 2020 22:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.