Champions League In FootGolf - FootGolfové El Clásico 2017

Podujatie Rajec

Champions League In FootGolf - FootGolfové El Clásico - 22.7.17

A JE TO TU!

Po úspešnom minuloročnom, historicky 1. FootGolfovom EL CLÁSICO na Slovensku (a podľa našich informácii aj na svete!), máme pre Vás ďalšiu novinku. Okrem toho, že bude jeho druhé pokračovanie aj tento rok, čaká Vás opäť niečo nové a lepšie! V sobotu 22.7. sa na novom ihrisku na Slovensku – v Golf Park Rajec, a.s., uskutoční historicky prvá LIGA MAJSTROV vo FootGolfove, ktorej súčasťou bude aj spomínaný duel dvoch fanúšikovských rivalov Realu Madrid CF (HalaMadrid.sk - La Peña Madridista de Eslovaquia) a FC Barcelona (Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras).

Nakoľko sa nám ozývali aj fanúšikovia z iných fanklubov, rozhodli sme sa pre zorganizovanie tohto zaujímavého turnaja. Aby to malo ten správny cveng, nazvali sme ho FOOTGOLFOVÁ LIGA MAJSTROV. A tak, ako je šanca, že LM môžu hrať kluby z rôznych krajín, tak aj na našom turnaji s radosťou fanúšikov (juniorov, ženy, mužov) všetkých futbalových teamov.

NEZABUDNITE! Už teraz si zháňajte polokošele (celú výstroj) Vášho obľúbeného teamu (zo zahraničia alebo i zo Slovenska) a zúčastnite sa tohto prestížneho turnaja!

A kto bude víťazom kategórii ABSOLUT, JUNIORI, MUŽI, ŽENY, TEAMY? To sa dozviete, keď prídete v sobotu 22.7.2017 do Golf Park Rajec, a.s. .

Už teraz sa na Vás tešíme!

Váš FootGolf Senec



*********
*********

REGISTRÁCIA JE UŽ SPUSTENÁ!

Na stránke www.gscore.eu - www.gscore.eu/cz/s1834/Uvod/Turnaje/c2160-Detail-turnaje/gsto130-CHAMPIONS-LEAGUE-IN-FOOTGOLF-FootGolfove-EL-CLASICO-2017 sa už môžete zaregistrovať.
POZNÁMKA: Nezabudnite do kolónky klub napísať Váš obľúbený team, ktorý chcete reprezentovať!


*********
*********



VÍKENDOVÝ BONUS - NA DRUHÝ DEŇ S NAJLEPŠÍMI HRÁČMI ZO SLOVENSKA I ZAHRANIČIA!


Termín 22.7. sme zvolili aj preto, lebo hneď na druhý deň, v nedeľu 23.7. je v Rajci aj jedno z kôl Slovenskej FootGolfovej Tour, ktorá je súčasťou Svetovej Tour! Víťaz si pripíše 100 bodov do svetového rebríčka. V prípade záujmu, sa po EL CLÁSICO môžete zúčastniť aj tohto prestížneho kola buď ako divák alebo ako i hráč... Môžete sa tak porovnať s najlepšími hráčmi zo Slovenska i zahraničia.

Viac o Slovenskej FootGolfovej Tour na stránke www.footgolf.sk , facebooku - FootGolf Slovakia - www.facebook.com/SlovakFootgolf a facebookovej pozvánke - www.facebook.com/events/368717523499089/ .

*********
*********


Všetky ďalšie podrobnosti o turnaji budeme postupne pridávať sem do pozvánky a hlavne na stránku www.facebook.com/FootGolfSenec ...

Miesto konania podujatia: Golf Park Rajec, a.s., Bystrická 66, Rajec
Dátum začiatku podujatia: 22. Júla 2017 09:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Júla 2017 17:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0814N 18.5938E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Champions League In FootGolf - FootGolfové El Clásico - 22.7.17

Fotografie
Podobné podujatia