Cherry Street, Marhalen, Take Shelter

Podujatie Bratislava

Cherry Street, Marhalen, Take Shelter

Koncert skupín CHERRY STREET, MARHALEN, TAKE SHELTER.

CHERRY STREET

Kapela CHERRY STREET z Trenčína bola založená na začiatku roku 2015.
Zakladajúci členovia sú Matej ‘’MATRO’ ‘Nedvěd, Roman Blažej, Tomáš Gallovič, Jakub Čonka. Apríl 2016 prichádza kapela s debutovým singlom a klipom k piesni Šanca. Klip aj pieseň boli nahraté svojpomocne. Názov CHERRY STREET sa viaže k ‘‘čerešňovej’’ ulici v ktorej okolí členovia vyrastali. Kapela hrá punk-rock so slovenskými textami. Debutový singel Šanca má byť inšpiráciou pre mladých ludí, ktorí hľadajú odvahu na to, aby si plnili svoje sny. Na jar roku 2017 kapela vypustila do sveta nový klip s názvom Život.

MARHALEN

Marhalen je širokospektrálny, pop-rockovo-punkovo-bluesovo-rock´n´rollový hudobný liek takmer na všetko. Vznikol v roku 2014 v Bratislave, ale jeho korene siahajú až do 90.-tych rokov minulého storočia. Po dvoch rokoch klinických testov v skúšobni sa Marhalen dostal na trh. Po prvý raz ho užili diváci na koncerte v Slezák Rock Pube 4. novembra 2016. Všetky hudobné „dávky“ (teda piesne) pochádzajú výhradne z dielne Marhalenu a sú v slovenskom jazyku.

Zloženie:

Marhalen sa skladá z piatich rôznych muzikantov a hudobníkov: Pavel Achs - spev, akustická gitara, Adrian Máňa – spev, elektrická gitara, Ján Coss – spev, elektrická gitara, Ján Nyíregyházki – bicie nástroje a Nina Ševcová – basgitara.

Na čo sa používa:

Marhalen sa užíva zlepšenie nálady (aj tej dobrej, ktorá je po ňom ešte lepšia), priaznivo pôsobí na nervový systém a celkový zdravotný a duševný stav divákov, odbúrava stres a depresie. Takisto tlmí bolesť a má blahodarný účinok na kĺby a svaly (hlavne pri pohybe do rytmu pod alebo pri pódiu).

Komu je určený:

Marhalen je určený všetkým vekovým kategóriám. Pri deťoch rozhodnú o užívaní Marhalenu ich rodičia alebo zákonní zástupcovia. Tehotné a dojčiace ženy musia pre zvýšené decibely konzultovať užívanie lieku so svojim lekárom.

Dávkovanie:

Deti do 3 rokov: dávkovanie určí rodič

Deti od 3 do 12 rokov: 1x ráno a pred spaním

Dospelí: minimálne 3 x denne, ale odporúča sa aj viac (tak ako pri všetkých liekoch platí, že ho treba užívať s rozumom)

Marhalen sa zatiaľ podáva buď masovo na verejných vystúpeniach a koncertoch alebo si ho môžete zadovážiť zadarmo na YouTube alebo na Facebookovej stránke Marhalenu.

Nežiaduce účinky:

Zatiaľ neboli zistené žiadne vedľajšie alebo nežiaduce účinky. Na rozdiel od väčšiny liekov sa môže užívať aj s istou dávkou alkoholu. Upozornenie: Marhalen môže byť prudko návykový, no podľa expertov sa ním nedá predávkovať.

TAKE SHELTER

Take Shelter je trenčianska štvorica nadšencov rock – grunge - alternatívnej scény, ktorá prelína staré dobré časy s novými a lepšími zajtrajškami. Kapela vznikla na troskách predošlých zostáv a projektov, z ktorých v roku 2014 začne pôsobiť pod súčasným názvom Take Shelter a nahráva demo nahrávky Back to The Dust a Borrow&Blue (2014). Do súčasnej personálnej podoby sa dostáva až koncom roku 2015 a vychádza na pódiá a opäť do nahrávacieho štúdia, kde nahráva nové trojkusové demo-Looking for something,Hope a Deeper closer shoulder (2016)V tomto roku absolvuje koncerty kluboveho formatu a festival Zakovic open.Zaciatkom roku 2017 opat navstevuje nahravacie studio,tentokrat Randal production-Jimi Cimbala a nahrava singel-Tired man a nasledne jeho videoklip.

Kataklizmatický zvuk zániku vesmíru strieda prívetivý a očistný príliv oceánu na slnečné a pokojné pobrežie. Je to súčinnosť všetkých elementov, všetkých sŕdc, priateľstva a presvedčenia že hudba je liek o ktorý je nutne sa podeliť, ktorý je nutné zdieľať. Veríme že, každý kto hľadá úkryt, snáď nájde útočisko, pretože my sa na hudbu nehráme, my ju hráme!!!

Miesto konania podujatia: BRITISH ROCK STARS, Námestie 1. mája 14, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 30. Septembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 1. Októbra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2099N 16.9782E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cherry Street, Marhalen, Take Shelter

Meno organizátora: Marhalen
Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
DK Zrkadlový háj, Bratislava
POČUŤ SRDCOM 2024
Overené podujatiePOČUŤ SRDCOM 2024
DK Zrkadlový háj, Bratislava
PAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Overené podujatiePAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava