ChiQuitas pod jedličkou - Pole Contest 2016

Podujatie Nitra

ChiQuitas pod jedličkou - Pole Contest 2016

Rezervuj si termín, pretože tohtoročná vianočná ChiQui besiedka bude legendárna! Príď si s nami užiť pravú vianočnú atmošku a nachvíľu si oddýchnuť od predvianočného zhonu. Vezmi rodinu a priateľov, všetkých priaznivcov pole dance a príď na pole dance párty pod jedličkou!

A podrž sa, BUDEME SÚŤAŽIŤ! Príď nám ukázať, čo sa skrýva tvojom poledancovom JA. Pravidlá sú jednoduché - na 1,5-2,5 minútovú hudbu vlastného výberu ukázať to najlepšie, čo v sebe máš. Súťažiť sa bude na 1 tyči (X stage), statika alebo spin podľa vlastného výberu. Poteší nás, ak bude choreografia vo vianočnom duchu, ale nie je to podmienkou. Prihlásiť sa môžu jednotlivci,dvojice, ale aj celé levely. Fantázii sa medze nekladú!

Nepôjde o prísnu súťaž, ale skôr o možnosť pripraviť si vystúpenie pre rodinu a priateľov, pre nás! Ide nám o to dať Vám možnosť opäť o kúsok posunúť vlastné hranice a ukázať, čo vo Vás drieme. Makáte na hodinách, ste mega šikovné a zapálené. Okrem toho, že pracujete na sebe, podporujete sa navzájom a vznikajú medzi Vami nové priateľstvá. Je preto úplne jedno, ako dlho robíte poledance, či preferujete športový alebo sexi štýl, či okúzlite tancom alebo vyrazíte dych neuveriteľnými prvkami. Jednotlivci, dvojice, skupiny, baby či chalani, na tom vôbec nezáleží. Cieľom je len zaujať :-)

Jedného víťaza zvolí vysoko odborná porota zložená z lektoriek štúdia, druhého diváci, teda vy sami!

S prípravou na súťaž ochotne pomôžeme na hodinách a na free classes. Prihlasujte sa cez FB alebo e-mailom na info@chiqui.sk. Potrebujeme od Vás len počet účinkujúcich súťažného čísla (spolu s uvedením mena a priezviska súťažiacich). Hudbu (tú poprosíme zasielať vo formáte mp3 e-mailom na info@chiqui.sk), mód tyče (statika/spin) a dĺžku vystúpenia nám stačí zaslať až dodatočne, keď si budete isté svojím výberom. Uzávierka kompletných prihlášok je 25.11.2016 !!!

A pozor! Mení sa aj miesto konania akcie, stretneme sa v priestoroch Music Acafe na Akademickej ulici (N-centro Nitra).

Vstup: symbolické 2€ (súťažiace neplatia!)

Tak čo, už si prihlásená? Už teraz sa nemôžeme dočkať, ako sa spoločne naladíme na vianočnú nôtu a ukážeme verejnosti, že ChiQui je proste NJVC!

Miesto konania podujatia: Music a Cafe Nitra, Akademická 1/A, Nitra
Dátum začiatku podujatia: 3. Decembra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Decembra 2016 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3081N 18.0987E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia ChiQuitas pod jedličkou - Pole Contest 2016

Fotografie
Podobné podujatia