Chop Suey! - Nu-Metal Night

Podujatie Bratislava

Chop Suey! - Nu-Metal Night

Nu-metal ešte žije? Tak tomu ver! S nami táto éra ožije na celý večer. Nasaď rovný šilt, DCčka a široké kapsáče a prídi si vychutnať tento výnimočný výlet do minulosti. Jediná bratislavská party svojho druhu sa odohrá už 18. marca v bratislavskom Kulturák klube. Tešiť sa môže ako na živú hudbu tak aj na DJ sety. A kto nám bude hrať? No tak teda takto:

Rage Against The Machine - Guerrilla Tribute band
Na čele s frontmanom FuXom, ktorého môžete poznať aj z iných nu-metalových zoskupení ako Head2Down, či KoRn revival. Kvalitný RATM tribute band, ktorý má na konte už množstvo koncertov a festivalov, vám ponúkne ten najlepší prierez tvorbou tejto legendárne kapely.

Slim To No Chance
Mladé bratislavské kvarteto, ktoré sa rozhodne nenechá zahanbiť. Očakávajte príklon k neskorším éram nu-metalu a teda štýl podobný kapelám ako Linkin Park, či Papa Roach. Poriadna dávka rapovaných pasáži, no aj melodické spievané refrény - to sú Slim To No Chance.

O DJ sety sa postarajú kulturácki rezidenti DJ KKT a Yasvec. Na čo sa tešiť?

SlipKnot * Linkin Park * Deftones * Head PE * Papa Roach * Mushroomhead * KoRn * Limp Bizkit * Static X * Alien Ant Farm * Guano Apes * Crazy Town * Drowning Pool * P.O.D. * System Of A Down * Disturbed * Mudvayne * Spineshank * Dope * Coal Chamber * Incubus * Nonpoint * Thousand Foot Krutch * Soulfly a oveľa viac

Tešíme sa na vás v piatok, 18. marca v Kulturák klube!

Vstup: 6 Eur

21:00

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
DK Zrkadlový háj, Bratislava
POČUŤ SRDCOM 2024
Overené podujatiePOČUŤ SRDCOM 2024
DK Zrkadlový háj, Bratislava
PAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Overené podujatiePAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava