CLOSE HARMONY FRIENDS

Podujatie Partizánske

CLOSE HARMONY FRIENDS

V nádhernom priestore Azul arény , ktorá je súčasťou komplexu hotela Azul sa nám predstaví výnimočná a´cappella vokálna skupina interpretujúca vo svojom repertoári rock, pop, jazz a gospel v pestrej ponuke štýlu. tzv. A´cappella Light pripravuje už v poradí ôsmy album.
Skupina pôsobí na Slovensku od roku 1990 a od svojho založenia pravidelne brázdi javiská a scény doma i v zahraničí navštíviac temer všetky Európske krajiny vrátane Anglicka, Belgicka, Španielska, Talianska /Vatikánu, Švédska, Nórska, Nemecka, Poľska, Maďarska, Rakúska, Českej republiky, Srbska, pričom v zámorí účinkovala trikrát v Kolumbii, rovnako trikrát v Mexiku, v Japonsku a uskutočnila po tri roky za sebou koncertné turné po najväčších mestách Východného aj Západného pobrežia Austrálie (Sydney, Melbourne, Canberra, Perth). V máji 2008 skupina mala možnosť účinkovať ako hosť koncertu Bobby McFerrina v NTC Bratislava. Na CD skupiny Desmod „Javorový album“ teleso naspievalo ako hosť a´ cappella verziu skladby „Posledná“.

Close Harmony Friends nahrali 7 albumov, ktoré reflektujú ich spevácky talent a všestrannosť. V roku 2008 skupina nahrala prvé slovenské a cappella DVD s názvom „Live in Bratislava“. Na koncerte plnom squelej hudby budú znieť v ohňostroji tónov prevažne skladby z pripravovaného albumu.

Miesto konania podujatia: AZUL Hotel & Restaurant, Nádražná 2204/8, Partizánske
Vstupenky: http://www.predpredaj.sk/
Dátum začiatku podujatia: 8. Decembra 2017 18:30
Pravdepodobné súradnice: 48.6251N 18.3641E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia CLOSE HARMONY FRIENDS

Meno organizátora: Pivovar BAŤAK
Fotografie
Podobné podujatia
Separ live show
Overené podujatieSepar live show
FABRIKA Industriálna eventová Hala, Partizánske
Vyznanie Tour
Overené podujatieVyznanie Tour
Mestská športová hala, Partizánske