Colorful People

Podujatie Nitra

Colorful People

Vo svojom koncerte nás prevedú svetom, ktorý precestovali aj žánrami, ktoré majú radi vo svojej hudbe – od samby, bossanovy, swingu cez country, soul, reggae až po modernú populárnu hudbu.

Colorful People je skupina talentovaných ľudí, ktorá sa sformovala počas štúdií na hudobnej škole Jaroslava Ježka v Prahe. Počet členov sa časom menil, aktuálne ju tvoria Juraj Holoda (gitara, spev), Lenka Novotná (spev, basová gitara, perkusie) a Dušan Marko (spev, perkusie).

Názov Colorful People si zvolili, aby vyjadrili žánrovú pestrofarebnosť, ktorú majú radi a ktorú postupne rozvíjali vďaka účinkovaniu a spoluprácam s rôznymi zahraničnými hudobníkmi. Prehĺbili ju aj ich dobrodružné cesty po Afrike, Ázii a Južnej Amerike.

Práve v Južnej Amerike, konkrétne v Brazílii študovali hru na gitaru a perkusie na hudobnom inštitúte Escola de Choro Raphael Rabello v hlavnom meste Brasília. Po štúdiách zostali istý čas hrať v Brazílii, Peru a Bolívii. Čas a túžba s hudbou aj cestovať ich však zaviedla aj do Kanady, USA a mnohých európskych krajín.

Miesto konania podujatia: Music a Cafe Nitra, Akademická 1/A, Nitra
Dátum začiatku podujatia: 2. Marca 2018 20:30
Dátum ukončenia podujatia: 2. Marca 2018 23:30
Pravdepodobné súradnice: 48.3082N 18.0991E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Colorful People

Meno organizátora: Music a Cafe Nitra
Fotografie
Podobné podujatia