CYKLOPOTULKY REGIÓNOM

Podujatie Levice

CYKLOPOTULKY REGIÓNOM
Pridať do môjho kalendára
Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Levice

CYKLOPOTULKY REGIÓNOM

Spoznajte Región Tekov počas cyklopotuliek už 12. augusta. Potulky absolvujete s profesionálnym cyklosprievodcom, ktorý vás prevedie cez zaujímavosti na vyznačených turistických cyklotrasách v okolí mesta Levice.
Začiatok nadchádzajúcich cyklopotuliek bude v Leviciach o 9:00 pred predajňou a požičovňou bicyklov @Život s Bicyklom (s možnosťou zaparkovať auto).
Cyklosprievodca vám predstaví zaujímavosti na "Veľkom Brhloveckom okruhu, ktorý predstavuje náš región na významnej "Levickej žriedelnej línii" v chotároch historických obcí ako Brhlovce alebo mestské časti Kalinčiakovo a Horša.
V obci Brhlovce máte možnosť zakúpiť si vstupenku na jedinečnú prehliadku obce priamo tu: www.skalneobydlia.eu , ktorá sa začína od 14:00 hod pri Obecnom múzeu v Brhlovciach.
Počas potuliek vás zavedieme na príjemnú bicyklovačku po jedinečnej z časti novo-vyznačenej trase, počas ktorej budete mať možnosť spoznať ďalšie jedinečnosti, ako prírodné tak aj historické.
Odhadovaná vzdialenosť cyklopotuliek v sobotu je 50 km s trvaním 4-5 hodín. Potulky sú vhodne pre každú vekovú kategóriu, tempo je vždy nastavené na pohodovú jazdu.
Kto si netrúfa na jazdu mechanickým bicyklom, môže si požičať elektrobicykel priamo na mieste. Nemusíte si ťahať bicykel so sebou, ten vám požičiame v predajni a požičovni @Život s bicyklom.
Viac informácií k zapožičaniu dostanete na webovej stránke, určite to nenechajte na poslednú chvíľu. Informujte sa a kontaktujte požičovňu:
www.pozicovnabicyklovlevice.zivotsbicyklom.sk
Prosím ak ste sa rozhodli absolvovať s nami tento jedinečný cyklovýlet, neváhajte vaším kliknutím na tlačidlo „Zúčastním sa“ dať nám vedieť, či sa vidíme a absolvujete s nami pripravované cyklopotulky.
Samozrejme všetci ste vítaní. Pripojte sa k nám aj keď sa len ráno rozhodnete. Čakáme akademických 10 minút na oneskorencov 🙂

SOBOTA 12. AUGUSTA 2023 O 9:00

Začiatok podujatia: 12.08.2023
Fotografie
Podobné podujatia