DANCING MACHINE Michael Jackson Tribute

Podujatie Trenčín

DANCING MACHINE Michael Jackson Tribute

Zažite jedinečnú šou s najväčšími hitmi legendárneho kráľa popu s názvom DANCING MACHINE Michael Jackson Tribute. Autorom tejto šou a hlavným účinkujúcim zo Španielska je svetoznámy tanečník, herec a choreograf SacMJJ (Adrian Alvarez), ktorý počas kariéry Michaela Jacksona trénoval s jeho tanečníkmi a choreografmi.
SacMJJ spolupracoval napríklad s LaVelle Smithom Jr., ktorý okrem toho, že bol 23 rokov tanečným choreografom Michaela Jacksona, pracoval s mnohými ďalšími svetovými hviezdami, ako sú Beyonce, Rihanna, The Rolling Stones a Janet Jackson. SacMJJ bol asistentom choreografa Vincenta Patersona, režiséra, tanečníka a choreografa mnohých hitov Michaela Jacksona a Madonny. V sprievode svojich profesionálnych tanečníkov predvedie tanečné choreografie z hitov Billie Jean, Beat It, Smooth Criminal, Thriller a mnohých ďalších. Svetová premiéra sa uskutoční v 5 slovenských mestách. SacMJJ predstavil svoju svetovú show v Got Talent Bulharsko v roku 2022 a dostal sa až do semifinále.

Organizátori očakávajú, že sa turné rýchlo vypredá, preto neváhajte a objednajte si vstupenky už dnes a pozvite Vašich známych na tento jedinečný zážitok.

20:00

Začiatok podujatia: 08.11.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Gympelrock
Overené podujatieGympelrock
KKC Hviezda, Trenčín
Lash and Grey
Overené podujatieLash and Grey
KKC Hviezda, Trenčín