DANY MOMENT

Podujatie Bratislava

DANY MOMENT

Kapela Dany Moment vznikla v roku 2019 v Považskej Bystrici, odkiaľ pochádzajú aj jej členovia: Denis Kolek (spev), Michal Sluštík (gitara), Alex Šulavík (bicie), Marek Jurčík (basgitara). Mimo pódia kapelu sprevádza manažér Andrej Juhaniak. Tvorba kapely je prevažne rocková s prvkami funku, popu, punku a hip-hopu. Kapela si vytvorila aj vlastný žáner frap-rock. Kapela sa riadi mottom: „To, čo bolo včera, už nezmeníme. To, čo bude zajtra, je ešte stále vo hviezdach. Jediné na čom záleží, je daný moment. Žijeme teraz a robíme veci tak, ako ich v daný moment cítime.“

Denis Kolek
Spevák, textár a frontman kapely. Desať rokov žil v anglickom meste Brighton, kde pracoval ako manažér v oblasti gastronómie. Popri práci sa venoval hudbe, ktorá je nevyhnutnou súčasťou jeho života. Po návrate na Slovensko sa spojil s Michalom Sluštíkom a spoločne založili kapelu Dany Moment. Rád cestuje, športuje a trávi čas v prírode. Je komunikatívny a rád sa obklopuje ľuďmi, ktorí mu dodávajú pozitívnu energiu.

Michal Sluštík
Otec a gitarista kapely. Na prvý pohľad nedostupný, no v skutočnosti prívetivý, nie ortodoxný vegan. Ku všetkému hľadá vysvetlenie, a ak sa mu to aj náhodou nepodarí, skúša to znova. S čím treba počítať, keď ho stretnete, je veľa sarkazmu. Inak veľmi technicky a pragmaticky založený človek, pre ktorého hudba nie je len ventil, ale aj životný štýl. Hudbu vníma ako piatu končatinu svojho tela.

Alex Šulavík
Bubeník. Popri hudbe pracuje v manažmente korporátnej spoločnosti. Vo veku 14 rokov sa stal členom skupiny Seventh Weapon, s ktorou odohral nespočet koncertov a aj dve turné s legendárnou kapelou Elán. Precestoval rôzne zákutia sveta a vrhol sa do aktívneho života, ktorý mu prináša množstvo prekážok, výziev ale aj skúsenosti a radosti.

Marek Jurčík
Pekelne neodolateľný basgitarista. Hudbe sa venuje od svojich siedmich rokov. Ovláda viacero hudobných nástrojov, ale práve basgitara sa stala neodlúčiteľnou súčasťou jeho života. Je to spoločenský a nekonfliktný typ človeka, s ktorým je vždy zábava.

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
DK Zrkadlový háj, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
PAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Overené podujatiePAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
POČUŤ SRDCOM 2024
Overené podujatiePOČUŤ SRDCOM 2024
DK Zrkadlový háj, Bratislava