Deň detí v Partizánskom

Podujatie Partizánske

Deň detí v Partizánskom

Mesto Partizánske a Mestská umelecká agentúra Partizánske vás pozývajú na Deň detí v Partizánskom, ktorý sa uskutoční v sobotu 25. mája 2024 od 10.00 hod. na Námestí SNP v Partizánskom.

Program:

10.00 hod. Reprodukovaná hudba
10.20 hod. Otvorenie Dňa detí 10.30 hod. Tanečné vystúpenie talentovaných detí zo ZUŠ Partizánske a SZUŠ Ars Akademy Veľké Uherce a súťaže 11.30 hod. FUNtastická show pre deti 12.30 hod. Pozdrav primátora mesta Partizánske 12.45 hod. Hudobno-zábavný koncert pre deti Simsalala 14.00 hod. Reprodukovaná hudba

Na Námestí SNP vás ešte čaká: vozenie na koníkoch, vozenie na vláčikoch, pozorovanie oblohy s Hvezdárňou Partizánske, nafukovacie atrakcie a kolotoče, maľovanie na tvár, tvorivý ateliér SZUŠ Ars Akademy (výtvarný odbor), tvorivý ateliér ZUŠ Partizánske, súťaže s HK Iskra Partizánske, súťaže s florbalistami FBK Harvard Partizánske, súťaže s CVČ a s animátormi z Pastoračného centra mladých na Šípku, fotenie s maskotom, ukážky poľovníkov, súťaže s dobrovoľnými hasičmi, lukostrelecké ukážky a mnoho ďalších aktivít.

Moderuje: Lukáš Števík

Začiatok podujatia: 25.05.2024
Fotografie
Podobné podujatia