Deň otvorených dverí Banskobystrického pivovaru

Podujatie Banská Bystrica

Deň otvorených dverí Banskobystrického pivovaru

VSTÚPTE AJ VY DO 1. PIVNEJ TRIEDY A POZRITE SI, AKO SA VARÍ VEĽKÉ PIVO V MALOM PIVOVARE

Srdečne pozývame všetkých priaznivcov výnimočného slovenského piva URPINER na 13. ročník Dňa otvorených dverí Banskobystrického pivovaru.

Spoločnosť Banskobystrický pivovar, a. s. otvorí v sobotu, dňa 14. 9. 2019 od 11.00 hod brány pivovaru pre všetkých svojich priaznivcov a širokú verejnosť. Milovníci, priatelia a fanúšikovia výnimočného slovenského piva URPINER tak môžu nielen spoznať históriu výroby piva v Banskej Bystrici, ale aj nazrieť do zákulisia pivovaru a zoznámiť sa s celým procesom výroby najoceňovanejšieho slovenského piva.

Sprievodcom pestrého programu bude opäť moderátor ANDREJ WALLNER. Na pódiu sa v rámci hudobného programu predstavia skupiny: ADAM ĎURICA, GLADIÁTOR,  folklórny súbor URPÍN a country skupina VODOPÁD. Okrem obľúbených exkurzií po pivovare, čaká milovníkov piva URPINER aj množstvo ďalších sprievodných atrakcií ako sú vystúpenie sokoliarov, streľba laserom, ukážky prác hasičov, polície a iné prekvapenia. Na svoje si určite prídu všetky vekové kategórie. Pre dospelých návštevníkov sú pripravené súťaže v pití piva na čas a v držaní krígľa, pre deti zas trampolína, skákací hrad či jazda na koníkoch. Samozrejme, nebudú chýbať gurmánske špeciality a jedinečné osvieženie v podobe zlatistého moku - piva URPINER. Pivo sa bude čapovať priamo z pivovaru a okrem obľúbených klasických pív si tento rok môžu návštevníci pochutnať aj na NOVINKÁCH - za studena chmelenej svetlej IPL 13ke a limitovanej unikátnej edícii 10ky URPÍN 89! Nebudú chýbať ani čapované pivné špeciály: EXCLUSIVE 16ka a EXTRA CHMELENÁ 14ka. Návštevníci si budú môcť zakúpiť aj rôzne pivné darčeky.

Vstup na podujatie Deň otvorených dverí Banskobystrického pivovaru je zadarmo. Len v tento deň sa bude pivo URPINER v pivovare predávať za výnimočne priaznivé ceny: klasická 10ka za 0,50€/0,5l, prémiová 12ka za 1,00€/0,5l a špeciály od 1,50€/0,5l. Navyše, prvých 3000 návštevníkov dostane nápoj zadarmo (novinku URPÍN 89! alebo nealkoholický nápoj BB KOLA). Milovníci výnimočného piva, skvelej nálady a pravej  pivnej pohody sa skutočne majú na čo tešiť.

PROGRAM:

(hudobný)

ADAM ĎURICA, GLADIÁTOR, univerzitný folklórny súbor URPÍN a country skupina VODOPÁD

(sprievodný)

EXKURZIE PO PIVOVARE, PIVNÉ SÚŤAŽE, SOKOLIARI, UKÁŽKY PRÁCE HASIČOV, ZBORU VÄZENSKEJ A JUSTIČNEJ STRÁŽE, JAZDA NA KONÍKOCH, TRAMPOLÍNA, ZBERATELIA PIVNÝCH SUVENÍROV, STREĽBA LASEROM A MNOŽSTVO ĎALŠÍCH PREKVAPENÍ

Fotografie
Podobné podujatia
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Aula SZU, Banská Bystrica
Veľkonočné námestie 2024
Overené podujatieVeľkonočné námestie 2024
Námestie SNP, Banská Bystrica
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica