Deň Rodiny 2017

Podujatie Hronské Kľačany

Deň Rodiny 2017

Vážení rodičia, deti, milé rodiny,
srdečne vás pozývame na stretnutie Deň rodiny, ktoré sa uskutoční dňa 18. júna 2017 v kultúrnom dome v Hronských Kľačanoch a na školskom dvore Základnej školy. Toto stretnutie sme sa rozhodli zorganizovať pre celú našu farnosť už po tretíkrát, keďže minulé ročníky boli podľa nášho názoru veľmi úspešné. Myslíme si, že rodina tvorí základ života každého človeka a je nutné posilňovať jednotu v rodine, k čomu by sme chceli prispieť aj prostredníctvom tejto akcie. Touto akciu sa pripojíme k ostatným mestám a dedinám po celom Slovensku, ktoré si takto pripomínajú dôležitú úlohu rodiny v našej spoločnosti.
Program začína od 14:00, ale registrovať sa je možné už od 13:30. Program zahŕňa stanovištia pre deti aj pre celé rodiny, rôzne hry, a pre rodičov a dospelých je pripravená prednáška. Na koniec je pre vás pripravený hudobný koncert Kika Balca, guláš a futbalový turnaj pre rodiny. Pripravili sme tiež tombolu so zaujímavými cenami.
Tešíme sa na vašu účasť a dúfame, že táto akcia bude pre nás všetkých príjemne stráveným časom v kruhu ľudí, na ktorých nám záleží.

eRkári

Miesto konania podujatia: Hronske Klacany, Nitra Region, Slovakia, Hronské Kľačany
Dátum začiatku podujatia: 18. Júna 2017 13:30
Dátum ukončenia podujatia: 18. Júna 2017 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2333N 18.5667E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Deň Rodiny 2017

Fotografie
Podobné podujatia