Diego

Podujatie Trenčín

Diego + Archívny chlapec

Keď v roku 2009 získala nahrávka Peripheries ocenenie Radio_Head Awards pre najlepší album roka, nikto asi nečakal, že na jeho nasledovníka bude treba čakať osem rokov. Čakanie sa však končí, jedna z najlepších slovenských indies kapiel Diego vydáva album Et In Arcadia Diego a s čerstvou novinkou hneď vyrazí na koncertné turné.
„Kvôli koncertom a cestovaniu hrám v kapele. Už sa neviem dočkať. Vážne. Víkend s výjazdom je neskutočne vzrušujúci. Sám som zvedavý, ako to dáme,“ teší sa na turné bubeník Diego C. a basák Diego S. dodáva: „Dobre si zahráme a požúrujeme. Dobre bude, tešíme sa na vás!“
http://diego.sk/
ARCHIÍVNY CHLAPEC
Čo sa stane ak zavriete do jednej miestnosti polovicu kapely Zlokot a Archívneho chlapca? Ak pridáte ako hlavné ingrediencie elektrické gitary, syntetizátor, pulzujúcu rytmiku, štipku folku a skvelé texty? Vznikne amalgán v ktorom sa miesi to najlepšie z dvoch na prvý pohľad protichodných hudobných svetov.
Archívny Chlapec, ktorý na jar vydal svoj druhý album Tranzit a dokonal na ňom premenu z klasického pesničkára s gitarou na muzikanta otvoreného viacerým žánrom, vyráža čoskoro na celojesenné turné so štvorčlennou kapelou. Konečne bude možné počuť nové skladby v plnohodnotných verziách z albumu. Jeho koncertná kapela tvorí v podstate polovicu už neexistujúcej zostavy Zlokot. Archívny Chlapec band sa predvedie v zostave Richard Vávra (spev, gitara), Erik “Losos“ Horák (gitara), Stanka Apfelová (basgitara, vokály) a Tomáš Madleňák (bicie). Erik Horák je zároveň producentom albumu Tranzit, ktorý v hudobných kruhoch spôsobil rozruch dramatickou zvukovou premenou.

Miesto konania podujatia: Klub Lúč, Kniežaťa Pribinu 3, Trenčín
Dátum začiatku podujatia: 4. Novembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Novembra 2017 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8955N 18.0392E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Diego + Archívny chlapec

Meno organizátora: Diego
Fotografie
Podobné podujatia
LETS DANCE TOUR 2024 19:00
Overené podujatieLETS DANCE TOUR 2024 19:00
Mestská športová hala, Trenčín
VYZNANIE TOUR
Overené podujatieVYZNANIE TOUR
Posádkový klub - ODA, Trenčín
ŠMOLKOVIA turné jeseň 2024
Overené podujatieŠMOLKOVIA turné jeseň 2024
Posádkový klub - ODA, Trenčín
Koncert meditačnej hudby
Overené podujatieKoncert meditačnej hudby
Kultúrno-kreatívne centrum Hviezda Trenčín, Trenčín
Hanička a Murko - Koncertné turné JESEŇ 2024 - Trenčín
Overené podujatieHanička a Murko - Koncertné turné JESEŇ 2024 - Trenčín
Kultúrno-kreatívne centrum Hviezda Trenčín, Trenčín