Digitálna garáž a online marketing

Podujatie Trenčín

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy
Web organizátora:
www.voices.sk
Ďalšie podujatia v meste Trenčín

Digitálna garáž a online marketing

Inšpiratívne rozprávanie Petra Jakuša, certifikovaného partnera Google, o online marketingu a bezplatnom programe Digitálna garáž plné užitočných informácií a nových trendov. Vhodné je pre študentov, podnikateľov a každého, koho zaujímajú nové veci. Spoznáš tu digitálny svet, zistíš počet ľudí nakupujúcich cez internet, osvojíš si základné pojmy a všelijaké skratky ako napríklad PPC a SEO, naučíš sa marketingovú stratégiu SEE-THINK-DO-CARE, objavíš možnosti sociálnych sietí ako nástroja na podnikanie a získaš pohľady z praxe a konkrétne tipy na správne nastavenie reklamy. Po neformálnej prednáške (alebo aj počas nej) bude dostatočný priestor na otázky.

Peter Jakuš je vyštudovaný filmový teoretik, ktorý po škole niekoľko rokov vozil Austrálčanov okolo Európy. Popri tom precestoval niekoľko ďalších kontinentov, aby nakoniec skončil pri weboch a online marketingu. Päť rokov pracoval v ui42, založil akcelerátor pre e-shopy MastersGate a teraz spolu so stočlenným tímom startupu Exponea buduje marketing cloud so svetovým potenciálom. Pre Google pomáha rozširovať povedomie o webovej analytike a digitálnom marketingu v role Google Partners Certified Trainer. Pochádza z Trenčína.

Vstup na podujatie je voľný. Vzhľadom na obmedzenú kapacitu odporúčame vopred sa prihlásiť na https://voices.sk/podujatie/digitalna-garaz-a-online-marketing/. Registrácie si treba, prosím, vyzdvihnúť na mieste do 17:45, po tom umožníme vstup aj neprihláseným záujemcom.

Miesto konania podujatia: VOICES, Sládkovičova 8, Trenčín
Vstupenky: https://voices.sk/podujatie/digitalna-garaz-a-online-marketing/
Dátum začiatku podujatia: 10. Októbra 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Októbra 2017 19:30
Pravdepodobné súradnice: 48.8941N 18.04E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Digitálna garáž a online marketing

Meno organizátora: VOICES
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatie"Život na zdravej nohe"
"U Ančulky" Plaváreň Sunny Martin, Martin
Cestou necestou - prednášky
Overené podujatieCestou necestou - prednášky
Kasárne Kulturpark, Košice
Godzone konferencia 2024 - Spolu
Overené podujatieGodzone konferencia 2024 - Spolu
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica