DIRTYY BOYZZ LADIES NIGHT

Podujatie Banská Štiavnica

DIRTYY BOYZZ LADIES NIGHT

Najsexy šou Slovenska je tu zas! Milé dámy, pošlite svoje polovičky na večer s kamošmi a vy sa pripravte na horúci striptíz. Po beznádejne vypredaných turné striptérskej skupiny DIRTYY BOYZZ, ktorú videlo až 10 000 žien po celom Slovensku je tu ďalšie pokračovanie: LADIES NIGHT 2022! Do Banskej Štiavnice zavítajú charizmatickí páni, ktorí precestovali viaceré európske krajiny. A nebude chýbať ani obľúbené fotenie so všetkými účinkujúcimi, súťaž či tombola o zaujímavé ceny. Čím skôr preto zalarmujte kamarátky a naplánujte si elektrizujúcu dámsku jazdu!

DIRTYY BOYZZ
Skupina profesionálnych striptérov a tanečníkov založená na Slovensku v roku 2016, vytvorená so zámerom pobaviť ženskú časť publika zmyselným predstavením s nádychom erotiky, vzrušenia v podobe tanca a pánskeho striptízu. Členovia tejto jedinečnej skupiny tvoria páni zo Slovenska , ktorí prešli namáhavým konkurzom ako i náročným tréningom pod dohľadom odborníkov z oblasti svetového pánskeho striptízu. Hlavnou myšlienkou zakladateľa skupiny je vniesť do sveta európskeho striptízu viac zmyselnosti, predstavivosti, zábavy, profesionality ako i elegancie v rámci skoro dvojhodinového predstavenia s pestrou choreografiou s nádychom exotiky, štýlu, fantázie, akrobacie a klasiky.

Na čo sa môžete tešiť:
• súťaž a tombola o množstvo zaujímavých cien • hudobné mixy rôznych žánrov • dámy sa budú môcť exkluzívne vyfotiť so všetkými účinkujúcimi • tematické vystúpenia slovenských striptérov • show nabitá sexy vystúpeniami, šarmom a eleganciou • moderátor Tom Kave

Fotografie
Podobné podujatia
Dni vína MOVINO
Overené podujatieDni vína MOVINO
Vinárstvo MOVINO, Veľký Krtíš
Čítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Overené podujatieČítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Fončorda, Banská Bystrica
Beseda s Pavlom Sibylom
Overené podujatieBeseda s Pavlom Sibylom
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, Pobočka Centrum, Banská Bystrica
MILÉ.MALÉ pre teba
Overené podujatieMILÉ.MALÉ pre teba
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Centrum, Banská Bystrica