Divadielko zo šuflíka

Podujatie Považská Bystrica

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Divadlo, Podujatia pre deti
Web organizátora:
www.postopach.sk
Ďalšie podujatia v meste Považská Bystrica
Podrobnejšie informácie: Cooltajner, Odborov 245
OZ Cooltajner vás pozýva na rodinné podujatie Family Bubble Day, ktoré sa uskutoční v piatok 23. augusta 2019 od 16:00.

Počas podujatia bude v okolí Cooltajneru prebiehať rodinný piknik - pripravené budú grily, rodiny si tak budú môcť poopekať či ugrilovať prinesené mňamky. Deti si taktiež budú môcť vyskúšať robenie obrích bublín a maľovanie na tvár.

Od 17:00 do 17:45 sa v KC Cooltajner predstaví Divadlo zo šuflíka so svojou zábavnou šou. Vstupné pre deti je zdarma, pre rodičov 3 eurá. Predstavenie je určené pre deti od 2 rokov, no určite sa na ňom zabavia aj dospelí.

Divadlo zo šuflíka nám zahrá bábkové divadlo na motívy veľmi známej rozprávky. Bábky budú v životnej veľkosti preto ani deťom určite nič neunikne :) V hlbokom lese môže každý zablúdiť a nečudo, že sa v ňom stratia aj naši malí hrdinovia príbehu. Janko a Marienka v tmavej hore objavia prekvapenie, domček z medovníčkov. V chutnej voňavej chalúpke býva milá starenka. No nie je všetko zlato, čo sa blyští! Na pohľad dobrá tetuška, ale v skutočnosti zlá ježibaba. Janko a Marienka však majú z pekla šťastie a ako sa im podarí vrátiť sa domov si nenechajte ujsť!

Na deti čaká taktiež čítanie rozprávok a po nich nadviažeme programom podujatia ArtNight, kedy nám od 18:00 zahrá bystrický gitarista Lukáš Fodrek a v diskusii sa porozprávame so spisovateľom Václavom Kostelanskim.

Toto podujatie podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia. Veľká vďaka patrí aj Postopach.sk - Escape Room Považská Bystrica, ktorá prevzala záštitu nad týmto rodinným podujatím. Ďakujeme :)
Meno organizátora: Escape room Považská Bystrica
Fotografie
Podobné podujatia
Klimaktérium 2
Overené podujatieKlimaktérium 2
Kino Mier, Považská Bystrica
Spievankovo a zázračný poklad
Overené podujatieSpievankovo a zázračný poklad
Kino Mier, Považská Bystrica