Divadlo Na Hrane: Do vlastných rúk

Podujatie Trnava

Svoju piatu divadelnú sezónu otvorilo Divadlo Na Hrane svojou prvou celovečernou hrou Do vlastných rúk. Divadlo zostáva verné svojim humoristickým dialógom a v hre pojednáva o tom, čo všetko sa môže stať dvom členom domácnosti, keď im TO dôjde. Dej sa odohráva v domácnosti, ktorá zažíva bežné situácie, s akými sa stretol už asi každý – návšteva podomového predajcu, doručenie balíka, či stvorenie sveta.

DIVADLO NA HRANE

Autormi absurdnej komédie Do vlastných rúk sú Michal Chmeliar a Tomáš Lazár. Do repertoáru divadla bola nasadená v januári 2018. Žánrovo sa Divadlo Na Hrane azda najviac približuje k tomu, čo svojho času robili Voskovec a Werich, Horníček a Kopecký, či Lasica a Satinský.

Spolupráca autorov a zároveň protagonistov začala v roku 2003 improvizačnou rozhlasovou reláciou Na Hrane. Po rozhlase prišiel v roku 2009 impulz preniesť tvorbu z rozhlasovej improvizácie na divadelné dosky a začali vznikať prvé dialógy. Vznik divadla je spojený s dátumom prvého verejného vystúpenia 19. apríla 2013 v Žiline.

Dĺžka trvania: 90 min

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia
HORÚCI JUH
Overené podujatieHORÚCI JUH
Kino Hviezda, Trnava
OTEC
Overené podujatieOTEC
Dom kultúry, Trnava
OKNO MÉ LÁSKY
Overené podujatieOKNO MÉ LÁSKY
Amfiteáter Trnava, Trnava
Veletoč
Overené podujatieVeletoč
Dom kultúry, Trnava
HORÚCI JUH
Overené podujatieHORÚCI JUH
Kino Hviezda, Trnava