Dj Gabanna, Dj Twist a Dj ePLtoN

Podujatie Trenčín

Dj Gabanna, Dj Twist a Dj ePLtoN

GABANNA [Drumatique]

Málokto z aktívnych drum&bassových djs sa môže pochváliť kariérou trvajúcou už viac než dve dekády. Gabanna patrí k prvým, ktorí tento žáner na Slovensku začali šíriť, vtedy v legendárnom tandeme s Galaghom. Oprávnene mu preto prischla prezývka ‘otec slovenského drum&bassu’. Od začiatku je súčasťou už 22 rokov fungujúcej crew Drumatique a rôznymi aktivitami zásadne prispel k formovaniu scény u nás. Dnes s obrovským hudobným archívom a citom pre novú hudbu pravidelne hráva na akciách doma aj v zahraničí. Čítať jeho detailnú biografiu by zabralo veľa času, odporúčame preto prísť si radšej vypočuť to, čo je najpodstatnejšie - jeho skúsenú a vycibrenú selekciu drum&bassu.

Viac info:
www.facebook.com/gabriel.bordacs
www.mixcloud.com/gabriel-gabanna-bordacs


Dj Twist

Vlastným menom Tomáš Chorvát je členom trenčianskeho bookingu TNT_Crew.K elektronickej hudbe sa dostal v roku 2005. Hlavne kupovaním rôznych časopisov o hudbe. O rok neskôr sa rozhodol zadovážiť si svoje Technicsy. Tak začal doma trénovať a zdokonaľovať sa v mixovaní. Spočiatku sa venoval čisto len Minimalu a jeho odnožiam, potom prišlo aj Techno, DrumNBass a nakoniec aj DubStep. Prvý krát sa postavil za gramofóny v dnes už neexistujúcom klube LeeLoo Station v Trenčíne. Potom začal hrávať v miestnych kluboch a aj v mestách v širokom okolí. Zahral si v kluboch ako SubClub, KlubDole, KC Dunaj, na festivale BeeFree a v kluboch v CZ. V júni 2013 dostal pozvanie zahrať si v drumnbassovej show SIGNAII_FM na Rádiu_FM po ktorej odvysielaní mal pozitívne ohlasy. Pri hraní kladie veľký dôraz technickému prevedeniu mixingu, prácu s publikom a takisto aj výberu trackov. Doteraz zostal verný Houseu a DrumNBassu.

DJ ePLtoN

Vlastným menom Ivan. Pochádzajúci z Levíc ale svoje miesto si našiel na klubovej scéne v Trenčíne pod značkou DAJ!BASS po boku Wychitawacsa a Crossdreeda. Djingu sa venuje niečo cez dva roky a svojím temným neurofunkom baví ľudí po kluboch na Slovensku. Jeho najväčším úspechom bolo zatiaľ hranie na Duchonke 2017 a DnB Show v Žiline pod značkou Trident a ToxicBass. Tento chalan sa zasekol v rokoch 2005 až 2015 a jeho selekcia je kruto temná pretože jeho vzormi sú stará škola ako je Ed Rush, Audio, Mindscape a mnoho ďalších... no aj keď sa prioritne zameriava na hranie tohoto temného neurofunku nepohrdne jemnejšími štýlmi a rád si zahrá aj LiquidFunk či DeepFunk. Aj keď sa zdá že nemá toľko skúseností z kluboviek zdanie môže klamať pretože práve tie roky oddanosti klubovej scéne ako fanda dobrej hudby nazbieral niekoľko skvelých priateľstiev na klubovej scéne a preto už dokázal za tak krátky čas hrať po boku veľkých slovenských mien ale aj tých zahraničných. Ak máš rád temný neurofunk tak určite si nenechaj ujsť ďalší set prepletený dropmi a kvalitnou selekciou.

Miesto konania podujatia: Klub Lúč, Kniežaťa Pribinu 3, Trenčín
Dátum začiatku podujatia: 16. Februára 2018 22:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Februára 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8955N 18.0392E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Dj Gabanna, Dj Twist a Dj ePLtoN

Meno organizátora: Klub Lúč
Fotografie
Podobné podujatia