Dni mesta Krásna nad Kysucou 2019

Podujatie Krásno nad Kysucou

Dni mesta Krásna nad Kysucou 2019

Mesto Krásno nad Kysucou Vás srdečne pozýva na kultúrne podujatie Dni mesta, ktoré sa uskutoční v dňoch 31. augusta a 1. septembra 2019 na námestí pred kultúrnym domom. Je pre Vás pripravený bohatý kultúrny i športový program.

Sobotný večer odštartuje v podaní hudobnej skupiny RECOVER, o rockový prievan sa postará BON JOVI Revival a zábavu rozprúdi speváčka DOMINIKA MIRGOVÁ.

V nedeľu Vás už tradične pozývame sláviť svätú omšu na námestie pred kultúrny dom, kde budú pripravené aj predajné stánky a atrakcie pre deti.

V rámci kultúrneho programu sa predstaví domáca Fsk Vrabčiar, heligonkári Jarky Jelinkovej, uskutoční sa aj Zbojnícka svadba – folklórne pásmo a svojím humorom nás príde rozosmiať skvelý komik, ľudový rozprávač a priekopník stand-up comedy Ander z Košíc.

Nezabudnuteľným zážitkom bude vystúpenie charizmatického nevidiaceho speváka Maroša Bangu a podvečer sa na krásňanskom pódiu predstaví poprocková skupina VIDIEK a tak zavŕši oslavy 18. výročia od získania štatútu mesta Krásno nad Kysucou.

Fotografie
Podobné podujatia
Deň obce Lučatín
Overené podujatieDeň obce Lučatín
futbalové ihrisko TJ Mladosť Lučatín, Lučatín