Dni mesta Krásno nad Kysucou

Podujatie Krásno nad Kysucou

Mesto Krásno nad Kysucou čoskoro oslávi 20- te narodeniny. Pri tejto okrúhlej príležitosti Vás srdečne pozývame na kultúrne podujatie Dni mesta, ktoré sa uskutoční v dňoch 4. a 5. septembra 2021 na námestí pred kultúrnym domom. Pripravili sme pre Vás pestrý športový i kultúrny program.

V sobotu 04. septembra v ranných hodinách Vás Turistický oddiel HKO pozýva na turistický pochod Krížom krážom osadami mesta a poobede vypukne hasičská súťaž O pohár primátora mesta na štadióne s umelou trávou.

Podvečer Vás pozývame na bojový šport Thajský box a rozdýchať to môžeme skvelou zábavou s Michaelou Martykanovou, kapelou BluesCA a s Veľkým Domom. O skvelý zážitok z narodeninovej oslavy sa postará moderná laserová show.

Nedeľu budeme tradične sláviť sv. omšou na námestí a poďakujeme za plodných 20 rokov, ktoré formovali naše mesto do súčasnej podoby.  Bohatý kultúrny program odštartuje heligónkami detí zo ZUŠ, ktorá každého chytí za srdce, príde aj “božský Kája s delovou ránou“ a zlatým klincom programu bude hudobno-zábavná skupina ŠČAMBA. A aká by to bola zábava bez ohňostroja?

Zároveň Vás pozývame na vernisáž výstavy Justína Haceka, ktorá sa nachádza v Hüblovej sieni v kutúrnom dome, sprístupnená bude do konca septembra.

Príďte spolu s nami osláviť narodeniny mesta, tešíme sa!

Kultúrne podujatie sa uskutoční za dodržania všetkých aktuálnych epidemiologických opatrení.  

Vstup zdarma, kapacita je obmedzená.

Zmena programu vyhradená.
Meno organizátora: Mesto Krásno nad Kysucou
Fotografie
Podobné podujatia