Dni mesta Krásno nad Kysucou

Podujatie Krásno nad Kysucou

Dni mesta Krásno nad Kysucou

Srdečne Vás všetkých pozývame na obľúbené kultúrne podujatie Dni mesta, ktoré sa uskutoční v dňoch 1.,2. a 3. septembra 2023 na námestí pred Kultúrnym domom. Hneď prvý deň v mesiaci september spoločne začneme výbornou zábavou s kapelou HORKÝŽE SLÍŽE a predskokanom večera bude kysucká úderka MAD FREQUENCY, ktorá tento rok oslavuje 20 rokov svojho pôsobenia na hudobnej scéne.
Dĺžka trvania: 140 minút /45 min predkapela, 75 min headliner/
Program:
19.00 - 19.45 Mad Frequency
21.15 - 22.30 HORKÝŽE SLÍŽE
Vstupenky:
v predpredaji 15 €, v deň konania 18 €.
V tomto výbornom kultúrnom nasadení budeme samozrejme ďalej pokračovať. V nasledujúce dni sme si pripravili ďalší zaujímavý, či už kultúrny, ale i športový program.
V sobotu 2.9.2023 Vás Turistický oddiel HKO pozýva na Turistický pochod osadami, na ktorý bude registrácia prebiehať v čase od 7:30 do 8:00 pred Kultúrnym domom. V športovom "duchu" budeme pokračovať v priestoroch telocvične Základnej školy v Krásne nad Kysucou, kde sa odohrá Pohár primátora mesta vo vzpieraní a na námestí pred Kultúrnym domom budú prebiehať Detské super preteky. Rozlúčiť sa s letom a prázdninami spoločne s deťmi prídu Zvedavka a kúzelník, ktorí Vás budú baviť v poobedňajších hodinách. O vymenovaných podujatiach a presných informáciách Vás budeme včas informovať.
Nedeľné doobedie bude patriť tradičnej svätej omši na námestí. O 13:00 odštartujeme hasičskú súťaž "O pohár primátora mesta".
Ďalej budeme pokračovať v kultúrnom programe, v ktorom sa Vám predstaví Barborka Šusteková a Jakub Kolembus, Kysucká muzička, domáca Folklórna skupina Vrabčiar, Folklórny súbor Drevár, Lupežovo z Vysokej nad Kysucou, Zborovskí heligonkári, Partia od Žiliny a záver programu bude patriť obľúbenej kapele Cico band.
Už teraz sa na Vás všetkých veľmi tešíme!

1. 9. O 19:00 – 3. 9. O 20:00


Fotografie
Podobné podujatia