DOBROČINNÝ ADVENTNÝ VEČIEROK

Podujatie Liptovské Sliače

DOBROČINNÝ ADVENTNÝ VEČIEROK

Srdečne vás pozývame na XIII. Dobročinný adventný večierok.

V programe vystúpia: Duo Few Moments, žiači ZŠ s MŠ J. Hanulu v Liptovských Sliačoch, JD Fertušky, Ľudová hudba Mateja Topoľovského, Súkromná základná umelecká škola Dotyk, Sliačanská sedmička, spevácka skupina Ulijanky z Nitry, Detský folklórny súbor Sliačanček

Tešiť sa môžete aj na: vianočné trhy, tombola, punč, koláče, opekance, fotobúdka, maľovanie na tvár, trblietavé tetovanie, cukrová vata, pukance

Súčasťou podujatia bude aj tradičná zbierka "Dobročinná krabička".

Dobročinná krabička je určená osamelým, chorým, sociálne slabším jednotlivcom i rodinnám: Zabaľte s láskou do krabičky sladké či slané pochúťky, kávu, čaj, med, kozmetiku, drobnosť pre radosť, knihu, pozdrav s milým prianím... Na krabičku napíšte meno a adresu, komu je určená. Ak nemáte konkrétneho adresáta, označte, je jej obsah vhodný pre muža, ženu, dievča alebo chlapca.

Výťažok z večierka bude venovaný Jakubovi Mojšovi, aby sme mu pomohli v jeho zložitej životnej situácii.

Predstavte si, že máte 23 rokov. Zrazu sa prebudíte hluchý, v ochrnutom tele, neschopný hovoriť a vôbec nič si nepamätáte.

Takáto smutná je realita Jakuba Mojša, obete dopravnej nehody. Po roku sa prebral z bdelej kómy. Keď zistil, čo sa stalo, týždeň vkuse plakal. No je to bojovník, nevzdáva sa a robí pokroky. Jeho cesta za lepším zdravím je však ešte veľmi dlhá a bolestná. Potrebuje absolvovať finančne náročné rehabilitačné pobyty.

15:00

Začiatok podujatia: 03.12.2023
Fotografie
Podobné podujatia