Dreams & Dramas. Law as Literature - prezentácia knihy

Podujatie Bratislava

Dreams & Dramas. Law as Literature - prezentácia knihy

"Dreams&Dramas. Law as Literature" je publikácia prezentujúca vzťah medzi právom popisujúcim a tvoriacim realitu, vrátane nás samotných ako osôb, pôsobiacich v spoločnosti.
Na základe štyroch naratívnych osí - človek, komunita, územie a majetok - kniha poukazuje na vzťahy medzi týmito konceptmi a na ich vzájomný vplyv.
Publikácia je výsledkom spolupráce Galérie HIT v Bratislave a NGBK v Berlíne. Predchádzala jej skupinová výstava v NGBK a cyklus prednášok, performancií a diskusií organizovaných Galériou HIT v Bratislave v priebehu roku 2017.

Editorkou publikácie je Agnieszka Kilian v spolupráci s Jarom Vargom a Joergom Franzbeckerom.
S literárnymi a vizuálnymi príspevkami: Carlos Amorales, Anca Benera a Arnold Estefan, Patrick Bernier, Ernst Bloch, Anna Bottomley a Hilary Lim, Colin Dayan, Kieran Dolin, Costas
Douzinas, Marina Gržinić, Debora Hirsch & iaia filiberti, Ran Hirschl &Ayelet Shachar, Valerio Nitrato Izzo, Ivan Jurica Agnieszka Kilian, Franco Leibovici a Julien Seroussi, Bruno Latour, Danilo Madič, Kathryn Milun a Geralad Torres, Evgeny Pashukanis, Rupali Patil,
Agnieszka Piksa, Alicja Rogalska, Issa G.Shiviji, Kama Sokolnicka, Agata Stajer, Mateusz Stępień, Jasper J. Verlinden, Lee Ann S. Wang.

Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

“Dreams&Dramas. Law as Literature” is a publication presenting the relationship between law describing and creating reality, including ourselves as persons, participating in communities. On the basis of four narrative axes – person, community, territory and property – the book demonstrates the ways in which these concepts are in relation to and of impact to one another.
Publication is an outcome of collaboration between HIT Gallery in Bratislava and NGBK in Berlin. It was preceded by a group exhibition in NGBK and a cycle of lectures, performances and discussions organized by the HIT Gallery in Bratislava during 2017.
Edited by Agnieszka Kilian in collaboration with Jaro Varga and Joerg Franzbecker.

Miesto konania podujatia: Ex Libris v SNG, Nám. Ľ. Štúra 4, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 28. Marca 2018 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 28. Marca 2018 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1401N 17.1098E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Dreams & Dramas. Law as Literature - prezentácia knihy

Meno organizátora: Ex Libris v SNG
Fotografie
Podobné podujatia
MAMMA MIA!
Overené podujatieMAMMA MIA!
Divadlo Nová scéna, Bratislava
BONVIVÁN
Overené podujatieBONVIVÁN
Divadlo Nová scéna, Bratislava
HRA PRE DVOCH
Overené podujatieHRA PRE DVOCH
Divadlo Nová scéna, Bratislava