Družstevné hodovanie 2018

Podujatie Bratislava

Družstevné hodovanie 2018

Koniec fašiangov je charakteristický zábavami a zabíjačkami. Radosťou a hodovaním pred nastupujúcim 40-dňovým pôstom pred Veľkou nocou. Priblížiť tradície domácich zabíjačiek, spojených s ľudovou zábavou a hodovaním vám prinášame v rámci nášho Družstevného hodovania už po štvrtý krát..
V rámci podujatia sa uskutoční súťaž vo varení v kotloch s názvom "Dobroty z kotla", uvidíte spracovanie bravčového mäsa, výrobu klobás, jaterníc a tlačenky, a pochutiť si budete môcť aj na ďalších tradičných zabíjačkových špecialitkách - oškvrkách, krvavničkách, ovarovej kapustnici, slanine.
Aby ste ani smädní neostali, bude aj fajné vínko z produkcie PD Vajnory, či budete chcieť studené, či varené, alebo punč. Aj výborná jablková či hroznová šťava bude k dispozícii.
Do tejto atmosféry prídu i fašiangové masky a kopec ľudovej hudby. Tú živú na javisku, bude striedať vysielanie folklórneho rádia JankoHraško.sk, ktoré bude aj celé podujatie naživo vysielať, aby aj tí, ktorí nebudú môcť prísť do Vajnor, mali možnosť aspoň počuť a takto zažiť atmosféru na hodovaní.
Na deti aj dospelých čakajú rôzne súťaže, zvieratká a vozenie v traktore.

Miesto konania podujatia: Poľnohospodárske družstvo Vajnory, Hospodárska 9, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 10. Februára 2018 08:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Februára 2018 17:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2057N 17.2151E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Družstevné hodovanie 2018

Meno organizátora: Poľnohospodárske družstvo Vajnory
Fotografie
Podobné podujatia
Gulášcup 2024
Overené podujatieGulášcup 2024
areál futbalového ihriska, Častá
Vínna sobota v Jablonci
Vínna sobota v Jablonci
Výhliadková veža, Jablonec