EKOTOPFILM - ENVIROFILM

Podujatie Ružomberok

EKOTOPFILM - ENVIROFILM

Filmový festival Ekotopfilm – Envirofilm zavíta opäť do Ružomberka.

Do Ružomberka prinášame to najlepšie z aktuálneho festivalového ročníka. Našim cieľom je inšpiratívnym spôsobom meniť správanie spoločnosti vo vzťahu k životnému prostrediu a vytvárať priestor k otvorenej diskusii o otázkach trvalo udržateľného rozvoja, a to prostredníctvom filmových premietaní a sprievodných diskusií.

Príďte zrelaxovať, nabrať nové informácie a inšpirácie do života. Môžete sa tešiť na pestrý filmový program, ktorý vás zavedie do divokej prírody, odhalí nelegálne praktiky, predstaví nové riešenia súčasných problémov… Okrem jedinečných dokumentárnych filmov z celého sveta vám prinášame aj sprievodný program "mimo plátna", kde diskutujeme s našimi hosťami na aktuálne témy.

PROGRAM:

16:00 MEDVEDE Z KAMČATKY. ZROD ŽIVOTA
Rusko, 53 min., SK dabing

Juhokamčatská federálna rezervácia sa často nazýva aj medvedí raj. Prírodopisný film meditatívneho typu sleduje 7 mesiacov dve medvedice a ich medvieďatá, odhaľuje tajomstvá ich každodenného života. Vďaka hudbe a ruchom prírody bez komentára, sa môžete úplne ponoriť do nádhernej divočiny, cítiť jej silu medzi sopkami, riekami a divokou zverou, a zároveň zakúsiť dôležitú hranicu, ktorú by človek nikdy nemal prekročiť.

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.