EMPIRE CON10X 2023

Podujatie Bratislava

EMPIRE CON10X

NAJVÄČŠIA EURÓPSKA KONFERENCIA PRE BIZNIS A NETWORKING.

GRANT CARDONE NAŽIVO V BRATISLAVE !

Vybudoval biznis v hodnote 5,5 MILIÓN DOLÁROV So 100 dolármi vo vrecku, len za neuveriteľných 90 dní !

A teraz príde k nám na Slovensko na 10. ROČNÍK najväčšej nezávislej konferencie o networkingu a podnikaní v Európe! Túto udalosť si nesmiete nechať ujsť! Tentokrát na tému “SALES & LEADERSHIP”. Zažite naživo tréning od GRANTA CARDONEHO a jeho manželky ELENY CARDONE, nakopávačku od JESSIE LEE WARD -žena, ktorá robí mesačne viac ako 100miliónov v obrate a špičkovú prednášku od DÁVIDA & ADRIANA ZBOJEK, skvelé vstupy od viac ako 20tich najlepšie zarábajúcich lídrov, show DARY ROLLINS, RYTMUSA, panely podnikateľov a kopec umeleckých vystúpení!

Za 10 dní sme vypredali 5000 lístkov v hale v Brne! Vzhľadom na obrovský záujem, sme zvýšili kapacitu a presúvame event do TIPOS Arény v Bratislave.

KÚPTE SI LÍSTKY TERAZ, pretože sa rýchlo míňajú a ceny stúpajú! Len do konca JÚLA máme pre Vás špeciálnu akciu, pri ktorej môžete získať exkluzívne BONUSY v hodnote až 2500€ a šancu vyhrať MEET & GREET s GRANT & ELENA CARDONE.

Kto?
20 TOP rečníkov v oblasti PREDAJA a NETWORKINGU sa podelí o svoje know-how, stratégie a odbornosť.

Je to príležitosť posunúť váš BIZNIS, ZNAČKU A NETWORKING na vyšší level a vytvoriť cenné kontakty a prepojenia. Učte sa od najlepších a zabezpečte si svoje miesto na EMPIRE CON 10X najlepšej BIZNIS A NETWORKING udalosti roka! Nepremeškajte túto neuveriteľnú príležitosť.

 
Fotografie
Podobné podujatia