FAJRONT: Talk show so Zvolom #6 | Lenka Jurišičová & Dana Droppová

Podujatie Trnava

V Malom Berlíne sme naštartovali vlastnú talk show, v ktorom spájame svet kultúry a športu. Pokračovať budeme aj v roku 2024. Na prvý Fajront v novom roku vás pozývame už 4. marca! Budeme oslavovať ženy, keďže štyri dni nato oslavujeme MDŽ. Pozvanie tentoraz prijali fyzioterapeutka trnavského Spartaka Lenka Jurišičová a herečka Divadla Jána Palárika Dana Droppová.

Trnavčania aj Netrnavčania sú hosťami pri stretnutiach spájajúcicich kultúru a šport v Malom Berlíne. Známejší aj menej známi hostia sa s nami podelia o skúsenosti, milé príhody či o tajomstvá svojej profesie – ale aj o to, čo z nich robí ľudí trnavského typu.

Prvé vydanie v roku 2024 spojí svet futbalu so svetom divadla. Pozvanie na fajront do Fajrontu prijali dve dámy: Lenka Jurišičová, fyzioterapeutka A-tímu Spartaka Trnava a Dana Droppová, filmová, seriálová a divadelná herečka, známa aj z trnavského Divadla Jána Palárika.

Na to, či futbal uhrá s divadlom remízu, si posvieti netradičný rozhodca a tradičný moderátor Andrej Zvolo Zvolenský.

Za podporu ďakujeme mediálnym partnerom: Takurčitee.sk, trnava-live.sk, trnavskyhlas.sk, Trnavsko, Trnavské rádio a Mestská televízia Trnava.

Dĺžka trvania: 90 min

Vstupenky:

  • 5 € … v predpredaji do 3. 3. 2024 (23:59)
  • 8 € … v deň podujatia
Meno organizátora: MaxiTicket
Fotografie
Podobné podujatia