FC Spartak Trnava vs. Valencia CF

Podujatie Trnava

FC Spartak Trnava vs. Valencia CF

Do Trnavy príde španielsky gigant!
Spartak Trnava si v tomto roku pripomína okrúhle sté výročie do svojho vzniku. Klub si jubileum počas celého roka pripomínal viacerými spôsobmi, no hlavné oslavy vyvrcholia výročným zápasom proti atraktívnemu súperovi. Tým bude napokon španielsky veľkoklub CF Valencia. Gratulant z La Ligy príde do Trnavy v sobotu 22. júla, aby si na Štadióne Antona Malatinského od 18. hodiny zmeral sily so Spartakom Trnava.
Valenciu asi nie je treba prestavovať. Je to tradičný účastník kvalitnej La Ligy, kde dokáže vo vydarených sezónach konkurovať Realu a Barcelone. V novom tisícročí španielske tituly okrem týchto dvoch svetových gigantov dokázali získať len Atlético Madrid a práve Valencia. Dokopy má na svojom konte 6 majstrovských titulov a 8 víťazstiev v domácom pohári. Najčerstvejším prvenstvom v Copa del Rey je triumf z roku 2019, keď vo finále vyhrala Valencia nad Barcelonou.
Raz vyhrala aj španielsky Superpohár (1999 - Barcelona), tri razy dominovala Valencia celkovo v Pohári UEFA (1962 - Barcelona, 1963 - Dinamo Záhreb, 2004 – Olympique Marseille), dvakrát vyhrala európsky Superpohár (1981 – Nottingham Forrest, 2004 – FC Porto). Vo svojej klubovej vitríne má aj Pohár víťazov pohárov z rok 1980, keď vo finále zdolala Arsenal.
Z najslávnejších trofejí chýba Španielom len celkový triumf v Lige majstrov. Dvakrát im chýbal posledný krok. V roku 2000 prehrali vo finále s Realom Madrid. O rok neskôr boli ešte bližšie, ale po nerozhodnom výsledku s Bayernom Mníchov prehrali po penaltovom rozstrele.
Biely dres s netopierom v znaku obliekali v minulosti takí slávni hráči ako napríklad argentínsky majster sveta Mario Kempes, Gaizka Mendieta, Santiago Caňizares, Pablo Aimar, David Villa či David Silva. Najväčšou hviezdou súčasného kádra trénera Rubena Baraju je bez sporu uruguajský kanonier Edinson Cavani.
Samotný zápas bude mať výkop od 18. hodiny, no to nebude jediný, ale hlavný bod programu pre všetkých fanúšikov Spartaka.
Už od 12. hodiny bude v priestoroch pred City arenou otvorená moderovaná fanzóna, kde sa budú môcť najmä tí menší zabaviť pri rôznych súťažiach a vyhrať rôzne ceny. Brány štadióna sa otvoria už od 14. hodiny a pred samotným zápasom sa budú o dobrú náladu starať populárni trnavskí hudobníci. Počas prestávok medzi vystúpeniami bude možné zahrať si priamo na hracej ploche o atraktívne ceny.
Predaj lístkov
Do konca mesiaca bude možné zakúpiť vstupenky na zápas za zvýhodnenú cenu. Kúpiť sa budú dať v sieti maxiticket a v klubovom fanshope počas otváracích hodín. Majitelia permanentiek na novú sezónu majú rezervované svoje miesta do konca mesiaca a majú na vstupenky 10-percentnú zľavu, ktorú si môžu uplatniť aj členovia RODZINY. Stačí do políčka na zľavový kupón vložiť kód zo svojej členskej karty.

SOBOTA 22. JÚLA 2023 O 18:00

Začiatok podujatia: 22.07.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Nočný beh Hlohovcom
Overené podujatieNočný beh Hlohovcom
Amfiteáter, Zámocká záhrada, Hlohovec
Rybárske preteky 2024
Rybárske preteky 2024
RO Gazárka, Šaštín - Stráže
Kostolanský májovec
Overené podujatieKostolanský májovec
futbalový štadión, Veľké Kostoľany
Žiadny obrázok
Overené podujatieBLACK SWANS KROS DUATLON 2024
Jazero Striebornica, Moravany nad Váhom